De week van / Jenny

Jenny Maassen is tweedejaars studente Scheikundige Technologie.

Maandag: De eerste dag na de vakantie is nooit leuk. Gelukkig ben ik zondagavond al naar Eindhoven gekomen, zodat ik nu langer in bed kan blijven liggen.
’s Ochtends snel ontbijten, douchen en naar de TU/e. Na een ochtend college en een middag instructie, besluit ik dat het weer genoeg is voor vandaag. Thuis lekkere nasi gegeten en naar het sportcentrum om te badmintonnen. Tijdens de training gezellig kletsen met Aukje en Inge en daarna naar huis.

Dinsdag: En maar denken dat de eerste dag erg is. Ik kom m’n bed echt niet uit, dus dat wordt haasten om op tijd bij het college te zijn. ’s Avonds lekker lui met Arnoud voor de tv gehangen.
Woensdag: Vandaag de hele dag in het analytisch lab metingen gedaan voor onze eindopdracht analytische chemie. Altijd handig als maar één apparaat goed werkt, zo kom je de dag wel door. Snel naar huis om te eten, want ’s avonds is er een Chemiecafé in de F.O.R.T. en dat wil ik niet missen. De hele avond leuk gekletst met iedereen en ik ben weer op de hoogte wat er allemaal gebeurd is.

Donderdag: Weer naar het analytisch lab waar de apparaten wel meewerken waardoor we redelijk op tijd klaar zijn met onze metingen. Even naar de borrel in de F.O.R.T. en daarna met een groep van vijftien personen naar Best om pannenkoeken te eten bij Petra voor haar verjaardag. Aan het eind van deze gezellige avond hebben we een berg pannenkoeken weggewerkt en kan iedereen met een voldaan gevoel weer naar Eindhoven.

Vrijdag: Vandaag kon ik eindelijk uitslapen en dat heb ik dan ook gedaan. Uiteraard blijf je dan nog te lang in bed liggen en kom je weer te laat, maar daar is het vrijdag voor. In de pauze tweedejaarsoverleg en dus konden we flink klagen over alles waar we het niet mee eens waren.
’s Middags toch maar even naar de instructie wiskunde toe en dan naar de Japiekamer om op de bank te hangen en na te praten over donderdagavond.