De week van / Robin

Robin de Bruijn is student Scheikundige Technologie en secretaris van de jarige studievereniging Jan Pieter Minckelers (Japie).

Maandag: De week begint meteen goed. Om half zes op (mijn ouders wonen in De Bilt) om de trein te pakken. Nog even langs mijn kamer en dan meteen naar de Japiekamer. Ik heb service tot kwart over twaalf, wat meteen goed begint met een bezoek van sinterklaas en twee pieten. Waar de helft van mijn bestuur blijft, weet ik niet. Misschien dat ze druk bezig zijn de week voor te bereiden.
In de pauze willen we iedereen laten meegenieten van deze heuglijke week en delen we taart uit. ’s Middags vindt een groots waterpolotoernooi plaats. Dit is erg leuk en zo heb ik ook nog gesport deze week!
’s Avonds met Kekulé gezellig sinterklaas gevierd.

Dinsdag: ’s Middags algemene ledenvergadering. Er staat best veel op de agenda, dus het is even aanpoten. ’s Avonds met het bestuur wat gegeten bij Trocadero om daarna lekker PSV-Fenerbahçe te kijken met de leden.

Woensdag: Weer een volle dag: we gaan op excursie naar Holland Malt b.v., de mouterij van Bavaria. Het is erg interessant. Daarna de diploma-uitreiking, waar heel veel mensen hun diploma krijgen. Vandaar dat het ook bij de borrel gezellig druk is. ’s Avonds weer een feestje: het Diescafé in de FORT. We hebben bijna gewonnen met de bierestafette.

Donderdag: Veel tijd voor uitbrakken is er niet. ’s Middags actief tafelvoetbal
gespeeld op grote schaal! Het enorme apparaat trekt veel aandacht. Na de gebruikelijke donderdagborrel, die traditioneel gezellig is, hebben we nog even de tijd om dingen voor de volgende dag voor te bereiden. Daarna op kroegentocht! Wederom een chaos, een enkeling heeft het bed zelfs niet gehaald.

Vrijdag: ’s Middags als eerste op de faculteit. Daarna lekkere fruitcocktails gemaakt voor iedereen die even moest bijkomen. ’s Middags nog even gewerkt bij het Spinoza-instituut. ’s Avonds naar mijn ouders om bij te komen van de week.

Weekend: Alleen maar bijgekomen. Opa en oma komen nog wel op bezoek, dit is gezellig.