Mensa

MAANDAG 28 OKTOBER
Tomaten-groentesoep 
Barbecueworst of gefrituurde vis 
Apart remouladesaus 
Worteltjes met doperwten 
Frites 
Appelmoes 
Fruit of vla met slag

DINSDAG 29 OKTOBER
Wildmenu
Heldere wildsoep 
Hazepeper of gevogelteburger  
Apart braadsaus met cranberry en port 
Aardappelpuree met kastanjepuree of gekookte aardappels 
Spruiten of zuurkool 
Chocoladevla met appel, rozijnen en nootjes

VEGETARISCH
Aangepast menu

WOENSDAG 30 OKTOBER
Wildmenu
Gebonden paddenstoelensoep 
Jachtschotel of hazeloper 
Apart jagersaus met spekjes en uien 
Rode kool, appelblokjes 
Aardappelkroketten 
Vanillevla met stoofpeertjes

VEGETARISCH
Aangepast menu

DONDERDAG 31 OKTOBER
Wildmenu
Herfstsoep 
Imitatie wildzwijn-kotelet of  
Hachee van reevlees 
Apart rode-wijnsaus 
Stamppot peen en uien of 
Gekookte aardappels 
Gebroken boontjes 
Yoghurt met tutti-frutti en frambozensaus

VEGETARISCH
Aangepast menu

VRIJDAG 1 NOVEMBER
Franse uiensoep 
Stokbrood met kruidenboter 
Kippeboutje of peperburger  
Apart braadsaus 
Groente macedoine, rabarber 
Gebakken aardappelschijven 
Fruit of vla met slag