MAANDAG 28 OKTOBER Tomaten-groentesoep Barbecueworst of gefrituurde vis Apart remouladesaus Worteltjes met doperwten Frites Appelmoes Fruit of vla met slag DINSDAG 29 OKTOBER Wildmenu Heldere wildsoep Hazepeper of gevogelteburger Apart braadsaus met cranberry en port Aardappelpuree met kastanjepuree of gekookte aardappels Spruiten of zuurkool Chocoladevla met appel, rozijnen en nootjes VEGETARISCH Aangepast menu WOENSDAG 30 OKTOBER Wildmenu Gebonden paddenstoelensoep Jachtschotel of hazeloper Apart jagersaus met spekjes en uien Rode kool, appelblokjes Aardappelkroketten Vanillevla met stoofpeertjes VEGETARISCH Aangepast menu DONDERDAG 31 OKTOBER Wildmenu Herfstsoep Imitatie wildzwijn-kotelet of Hachee van reevlees Apart rode-wijnsaus Stamppot peen en uien of Gekookte aardappels Gebroken boontjes Yoghurt met tutti-frutti en frambozensaus VEGETARISCH Aangepast menu VRIJDAG 1 NOVEMBER Franse uiensoep Stokbrood met kruidenboter Kippeboutje of peperburger Apart braadsaus Groente macedoine, rabarber Gebakken aardappelschijven Fruit of vla met slag