spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


“Mijn begeleider Pineda de Gyvez is hoogleraar op de TU/e en werkt bij NXP, voor mij een ideale combinatie.”
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
‘We hebben een ultieme set ogen en handen’
13 maart 2008 - Bij de onderzoeksgroep Fysica van Nanostructuren zijn ze erg enthousiast over de nieuwe aanwinst: de Nova 600. Dit apparaat kan op nanoniveau materiaal bewerken en de gebruiker kan ‘live’ meekijken naar het proces. “Het is een ultieme set ogen en handen”, vindt prof. dr. Bert Koopmans van de onderzoeksgroep.
Prof.dr. Bert Koopmans. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Commercieel aan de slag met de productie van hartkleppen
13 maart 2008 - Het onderzoek van de faculteit Biomedische Technologie naar het maken van hartkleppen uit levende cellen staat hoog in aanzien. Niet alleen wetenschappelijk is het baanbrekend, het leent zich ook steeds meer voor een commerciële benadering. Met die reden werd QTIS/e opgericht. De jonge ondernemers en promovendi ir. Martijn Cox (26) en ir. Mirjam Rubbens (27) zien er een mooie toekomst in. “Geld verdienen met iets waar je mensen mee kan helpen. Een ideale combinatie”, aldus Cox.
De jonge ondernemers ir. Martijn Cox (26) en ir. Mirjam Rubbens (27) zien een mooie toekomst in het commercieel aan de slag gaan met de productie van lichaamseigen hartkleppen. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Zelforganisatie van zandhoopmodellen
Lees meer »