spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Vreselijk veel zin om naar Ghana te gaan”
26 juni 2008 - Een optimistische organisator kun je bouwkundestudent Kaspar Straathof (24) wel noemen. Met SUPport gaat hij binnenkort naar Ghana om daar, ‘in the middle of nowhere’ verpleegsterswoningen te bouwen.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »

Aanhaken bij de internationale top

26 juni 2008 - Eind mei werd de officiële Onderwijsvisie voor de TU/e door het College van Bestuur vastgesteld. Het stuk beschrijft de ambities van de universiteit op onderwijsgebied voor de middellange termijn. Het is een betrekkelijk concreet document geworden, waarin een tien projecten worden geformuleerd die ervoor moeten zorgen dat het onderwijs aan de TU/e in de internationale top kan meedraaien.
Lees meer »
Wim Bens: ‘Hef het Innovation Lab op’
26 juni 2008 - Het Innovation Lab is verantwoordelijk voor valorisatie op de TU/e. Het is mooi dat iedereen dat weet, zegt Innovation Lab-directeur ir. Wim Bens, maar het klopt niet. Hij pleit er voor dat de faculteiten de verantwoordelijkheid voor valorisatie op zich nemen, net zoals ze die hebben voor onderwijs en onderzoek. ‘Hef het Innovation Lab maar op’, zegt hij provocerend.
Wim Bens.
Lees meer »
De week van/Lissa
26 juni 2008 - Lissa Kooijman (Industrial Design) was op uitnodiging bij de Independent Handbag Designer Award in New York. Ze had een foto van haar zelfgemaakte handtas ingestuurd naar Henri Bendel, een chique winkel op Fifth Avenue. Vanuit een chaotisch New York doet ze verslag van een waanzinnige week.
Lees meer »