spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Durand Rekko

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Waterpolo met kater
26 juni 2008 - Het waterpolotoernooi van Nayade is afgelopen weekeinde kopje onder gegaan door eigen succes. Het was zaterdagavond zó gezellig dat op de vroege zondagochtend slechts enkele teams kwamen opdagen voor de resterende partijen in recreatieplas de IJzeren Man.
Foto:Bart van Overbeeke
Lees meer »
Studenten op surfkamp
26 juni 2008 - Studenten die hun conditie tijdens de zomer willen bijhouden, kunnen overwegen om met de Studentenzomersport naar het Franse Mimizan-Plage te gaan. Er zal vooral gesurft worden. Studentensport Nederland en sportraden van Nederlandse studentensteden tekenden voor de organisatie.
Studenten op surfkamp in 2007.
Lees meer »
Olympische droom Thêta
26 juni 2008 - De Eindhovense Studenten Roeivereniging Thêta wil minstens 24 ‘high potentials’ binnen halen om te trainen voor de Olympische Spelen (OS) van 2012 in Londen. De club heeft daarom nu de actie ‘De Olympische Droom’ gelanceerd.
Lees meer »
Politie controleert fietsen
Lees meer »
Tech United met klompen naar WK voor voetbalrobots
26 juni 2008 - Het WK Robocup in China staat voor de deur. Dat betekende voor het Eindhovense Tech United dat ze woensdag 25 juni zes ‘voetbalrobots’ moesten inpakken. Om Nederland in ere te houden, gingen uiteraard ook klompen mee. Het WK wordt van 14 tot en met 20 juli gehouden in de Chinese plaats Suzhou, ongeveer honderd kilometer ten westen van Sjanghai.
Foto:Bart van Overbeeke
Lees meer »
Cursor zoekt nieuwe buitenlandse stageverhalen
Lees meer »
26 juni 2008 - Wie woont er in deze kamer? Deze vraag stelt Cursor wekelijks aan een aantal willekeurige studenten op de campus. Deze week een analyse van Rudmer Buruma en Dave van Dijk (respectievelijk tweede en derdejaars student Werktuigbouwkunde) en van Barry Kroon en Elien Bisseling (beiden tweedejaars student Bouwkunde). Zij bekeken twee foto’s van deze Eindhovense studentenkamer en gaven commentaar.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Durand Rekko
Lees meer »
En hoe is het in Brazilië?
26 juni 2008 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »