spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Pieter Mooren

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
Inwendige massage door geluid
4 februari 2010 - Elf TU/e-studenten en -medewerkers namen afgelopen zaterdag deel aan de workshop Geluid in het Studentensportcentrum. De workshop bestond uit oefeningen met speciale ademtechnieken en buikklanken, gebaseerd op een oude Chinese techniek die gebruikt wordt om spanningen los te laten en gezond te blijven.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Internationaal tintje aan tournee Nederlands Studenten Orkest
4 februari 2010 - In een boerderij in Someren zijn honderd studenten intensief aan het repeteren voor de tiendaagse tournee van het Nederlands Studenten Orkest (NSO) die zondag begint. Bijzonder is dat dit jaar vier Turkse studenten meedoen. Het orkest speelt onder andere het stuk ‘Köçekçe’ van de Turkse componist Ulvi Cemal Erkin. De reeks optredens wordt afgesloten in Turkije, met concerten in Istanbul en Bursa.
De Turkse violist Emre Engin. Foto: Rien Meulman
Lees meer »
Open avond in de Bunker
Lees meer »
Da ge’t moar wit (sinds 2010)
4 februari 2010 - Denk als een INNOVATOR; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: De ConStudentenBond, da ge’t moar wit. Deze keer onder het mom van ‘Van ’n schone tafel ette nie lang’, op zoek naar de lekkerste man van de universiteit: Mister TU/e.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Pieter Mooren
Lees meer »