spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Monique Hendriks

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
Prijs Eindhovense ‘Huisjesmelker van het jaar’ voorlopig nog niet uitgereikt
25 maart 2010 - De uitreiking van de prijs voor de Eindhovense huisjesmelker van het jaar is voorlopig op niets uitgelopen. Een delegatie van ROOD, de jongerenorganisatie van de SP, toog woensdag naar Verouden Beheer bv om de prijs voor slechtste huisbaas te overhandigen.
De delegatie van ROOD neemt hun bezemtrofee voor huisjesmelker voorlopig weer mee terug. Foto Bart van Overbeeke
Lees meer »
Studenten Sportgala met Marcel Wouda
25 maart 2010 - Wie zich de beste Eindhovense studenten sportploeg, sportvrouw en sportman van het jaar 2009 mogen noemen, wordt op maandag 29 maart bekendgemaakt in De Zwarte Doos.
Lees meer »
Eindhovens team live te volgen bij zeilrace
25 maart 2010 - Team Eindhoven, bestaande uit 24 TU/e-studenten, hijst op tweede paasdag de zeilen van clipper De Morgenster om zo snel mogelijk aan te leggen in de Engelse kustplaats Ipswich. Dat proberen ook zeventien andere zeilteams uit verschillende Nederlandse studentensteden tijdens de Race of the Classics. Het Eindhovens schip zal dit jaar live te volgen zijn via internet op www.teameindhoven.nl.
Lees meer »
Odin trakteert bij eerste buitenborrel
25 maart 2010 - Met voor het eerst een middag die droog en niet te koud is in het zicht, besloot studievereniging Thor donderdag 18 maart dat er een buitenborrel moest komen. Samen met IEEE Student Branch Eindhoven en Communicatiedispuut Odin wilden ze de borrel houden op het veldje naast Corona.
Lees meer »
Open voor inschrijving: Hajraa buitentoernooi
Lees meer »
Demonstreren lijkt niet te leven in Eindhoven
25 maart 2010 - Met vijf man sterk flyerden de Eindhovense leden van Comité SOS afgelopen maandag op het Limbopad. De boodschap was duidelijk; kom donderdag naar Den Haag en demonstreer tegen de bezuiniging op het onderwijs. In meerdere studentensteden waren maandag acties om studenten aan te sporen naar de regeringsstad af te reizen.
Jouke de Boer flyert op het Limbopad. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Finale solistenconcours
Lees meer »
Da ge’t moar wit (sinds 2010)
25 maart 2010 - Denk als een INNOVATOR; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Lentekriebels!’, er moet toch wel ergens een romantisch plekje zijn tussen al die grote, kille constructies op de TU/e?
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Monique Hendriks
Lees meer »
En hoe is het in Stockholm?
25 maart 2010 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »