spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Monique Hendriks

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
Oranje leeuwen genieten volop
1 juli 2010 - Ze hebben de afgelopen weken 21 landen gezien en genieten nu volop in Zuid-Afrika van de wedstrijden die Oranje speelt. Bouwkundestudent Stefan van Herten vertrok in april met zijn vrienden Jeroen Peters, Laurens Ultee en Frank Daamen vanuit Nederland om op tijd bij het WK te kunnen zijn. TU/e-student Marcel Bemelmans heeft zich inmiddels bij de groep gevoegd.
De Oranje leeuwen op de wedstrijddag Nederland-Slowakije in Durban.
Lees meer »
Gezellig kijken naar Oranje
1 juli 2010 - De spanning was weer te snijden in Nederland, toen ‘onze jongens’ maandag tegen Slowakije speelden. Her en der werd weer voetbal gekeken op de campus. Zo ook in F.O.R.T., de borrelruimte van Japie, de studievereniging van Scheikundige Technologie (ST).
Foto: Paul Bloemen
Lees meer »
De laatste loodjes...
1 juli 2010 - De meeste studenten moeten nog heel even doorbikkelen en dan zitten de tentamens erop. In de bibliotheek, op het grasveld, in het Auditorium; overal zit wel een student met z’n neus in de boeken of achter een laptop. We spraken enkele harde zwoegers.
Foto’s: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Da ge’t moar wit (sinds 2010)
1 juli 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘van aardappelen valt nog best wat te maken’: het lekkerste frietje-met van Eindhoven.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Monique Hendriks
Lees meer »
En hoe is het in Kingston?
1 juli 2010 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »