spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Creativiteit en inventiviteit TU/e-studenten beloond
  25 november 2010 - Werner Bastianen, oud-student van de TU/e, kreeg vorige week de hoofdprijs bij de BRAINS Award 2010. Met een medestudent in Utrecht (Midas Mentink) won hij met het ontwerp voor een ‘SolarCooker’. TU/e-studenten Dirk van den Bekerom en Laurens van der Bel wonnen respectievelijk een prijs voor duurzaamheid en voor leefbaarheid.
  De ‘blue leaves’ van Dirk van den Bekerom.
  Lees meer »
  ESC en SSRE houden Beaujolais Primeur ten doop: 537 flessen
  25 november 2010 - Het is weer tijd voor Beaujolais Primeur. De populariteit van de eerste wijn van het jaar, die traditioneel op de derde donderdag van november geopend mag worden, is al jaren tanende. Onder studenten verdwijnen tradities gelukkig niet zo snel, en bij SSRE en ESC werd de Beaujolais Primeur dit jaar weer met enthousiasme ontvangen.
  Bij het ESC werden 307 flessen Beaujolais genuttigd. Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Cantus levert bijna duizend euro op voor goede doel
  25 november 2010 - De cantus die studentenvereniging Demos vrijdag 19 november in de Bunker hield, heeft 926,10 euro opgeleverd. De opbrengst gaat naar de de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Eindhovens lacrosse-team knockout op ‘eigen’ toernooi
  25 november 2010 - De Eindhoven Studenten Lacrosse Vereniging Screaming Eagles was afgelopen zondag gastheer voor het nationale bekertoernooi lacrosse. Winnaar bij de heren waren de Amsterdam Lions. Bij de vrouwen was Groningen Galaxies te sterk voor de tegenstandsters. Het Eindhovense mannenteam eindigde op de een-na-laatste plaats.
  Foto | Rien Meulman
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  25 november 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘ook al vind je rijmen niet zo fijn, laat dit een goede tip voor je zijn!’: hoe schrijf je het leukste gedicht?
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Diana Koenraadt
  Lees meer »
  En hoe is het in Singapore?
  25 november 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »