spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Bram van Gessel
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Feesten in de fietskelder voor het Glazen Huis
  16 december 2010 - Studenten mogen hun startfeest op 18 december voor het Glazen Huis in de fietskelder onder het 18 Septemberplein houden. Ze wilden eerst een tent regelen voor op het plein, maar zijn maar wat blij met het alternatief.
  Lees meer »
  Bijdragen gevraagd voor En hoe is het in…?
  Lees meer »
  Campus in kerstsfeer
  16 december 2010 - De geur van dennennaalden en warme chocomel komt je ook op de campus tegemoet. Alles wordt uit de kast getrokken om in de kerstsfeer te komen. Leden van studievereniging Lucid (Industrial Design) staken de handen uit de mouwen en doopten hun ruimte om tot ‘Extreme Christmas bestuursruimte’ (zie foto).
  Lees meer »
  Studenten spelen massaal knotsbal en dodgeball
  16 december 2010 - Deze week wagen tientallen Eindhovense studenten, verdeeld over 328 teams, zich aan een partijtje knotsbal, onderwaterhockey, unihockey of kanopolo (zie foto). In het Studentensportcentrum wordt namelijk de Van Lint Studenten Sport Week gehouden.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Voor acht euro een hele dag complimentjes
  16 december 2010 - De activiteiten om geld in te zamelen voor het Glazen Huis schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook bij Intermate, de studievereniging van Technische Innovatiewetenschappen, dragen ze hun steentje bij. De vereniging zamelde op donderdag 9 december 811 euro in met een veiling.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  16 december 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Ho ho ho, eerst even dit voor je gaat: wat je niet moet vergeten voor je met de kerst richting je ouders gaat’.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Bram van Gessel
  Lees meer »
  En hoe is het in Madrid?
  16 december 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »