spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF

  Philips Harmonie en TU/e vieren samen een feestje

  13 januari 2011 - De Philips Harmonie bestaat 100 jaar en de TU/e 55 jaar. Reden voor beide partijen om daar tijdens een nieuwjaarsconcert bij stil te staan. De Harmonie put uit het repertoire van een eeuw tijdens het concert op 16 januari in het Auditorium. TU/e-medewerkers mogen voor de gelegenheid gratis naar het concert.
  De Philips Harmonie tijdens een eerder optreden.
  Lees meer »

  TU/e-talenten gezocht

  13 januari 2011 - Besteed je thuis heel wat uurtjes aan beeldhouwen en wil je je werk wel eens aan je medestudenten of collega’s tonen? Heb je een olieverfschilderij waar je trots op bent? Ben je een fanatiek fotograaf? Studium Generale (SG) biedt je nu de kans om je talenten te tonen. Van 15 maart tot 3 mei worden kunstwerken van medewerkers en studenten geëxposeerd in het kader van het 55-jarig bestaan van de TU/e.
  Archieffoto’s | Bart van Overbeeke
  Lees meer »

  Repetities voor Moulin Rouge in volle gang

  13 januari 2011 - Christian, een arme maar aantrekkelijke Britse schrijver, wordt stapelverliefd op de oogverblindende Satine - publiekstrekker van een theatershow. De ontluikende, maar ook problematische liefde tussen de twee staat centraal in de musical Moulin Rouge. Op dit moment wordt er volop gerepeteerd om de musicalbewerking van cultuurverenigingen en Studium Generale (SG), dat in het teken staat van 55 jaar TU/e, tot een succes te maken.
  Hoofdrolspelers Wouter van der Horst en Sanne Gresnigt tijdens een repetitie.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »