spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  P-Spektakel moet eerstejaars Bouwkunde prikkelen
  13 januari 2011 - Een hal vol tronen, gemaakt van ongeveer 112.500 satéprikkers en 56.000 elastiekjes. Dat was het resultaat van P-spektakel, de jaarlijkse ontwerpcompetitie voor eerstejaars Bouwkunde. De tronen zijn tot en met 18 januari nog te zien op Plaza, in Vertigo.
  Eerstejaars Mark Evertzen legt de laatste hand aan de troon van zijn groepje. Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  NS komt studenten alsnog tegemoet
  13 januari 2011 - Studenten kunnen deze maand goedkoper reizen. Met een ov-weekkaart mogen ze ’s zondags gratis de trein pakken. En met een weekendkaart kunnen ze na zeven uur ’s avonds als railrunner het land door.
  Lees meer »
  PF brengt praktisch handboek voor eerstejaars
  13 januari 2011 - Waar vind ik tweedehands meubels voor mijn kamer? Hoe krijg ik medezeggenschap in TU/e-beleidsvoering? Hoe kom ik aan gratis collegeblokken? De vereniging PF heeft allerlei handige studentenweetjes gebundeld in een handboek voor eerstejaars studenten.
  Lees meer »
  Isis ondervindt weinig tegenstanders op eigen NSK
  13 januari 2011 - Het Nederlands Studentenkampioen-schap (NSK) Ploegenachtervolging is gisteren gewonnen door het Eindhovense team ‘Isis hard en diep’. Het NSK werd verreden in het IJssportcentrum Eindhoven. Er deden vier ploegen mee, waarvan twee van de Eindhovense Studenten Schaats Vereniging Isis. Het NSK vond plaats tijdens het jaarlijkse Isis Toernooi, dat op 11 en 12 januari is gehouden.
  Van voor naar achteren schaatsen TU/e-studenten Erik Alfrink, Gerwin Pater en Rik Koppelaar. Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Werktuigbouwkundestudent is Prins Guus d’n Ièrste
  13 januari 2011 - Guus van Lipzig, vierdejaars student Werktuigbouwkunde, is 8 januari uitgeroepen tot Prins van Velden. Hij gaat de komende tijd als Prins Guus d’n Ièrste door het leven in het dorpje bij Venlo.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  13 januari 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van: ‘Bye bye 2010: de beste goede voornemens van het jaar 2011!’
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Diana Koenraadt
  Lees meer »
  En hoe is het in Zürich?
  13 januari 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »