spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Bram van Gessel
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Harde paintbalkogels op Softe Ballen Games
  9 juni 2011 - Ja, er werd softbal gespeeld tijdens de Softe Ballen Games, maar daarnaast konden studenten volop andere spellen en activiteiten doen bij sportpark De Bokt in Eindhoven. Het Illustere Dispuut Quare, een dispuut van studentenvereniging SSRE, hield het evenement voor de 22ste keer op Hemelvaartsdag.
  Foto | Rien Meulman
  Lees meer »
  Thêta benoemt bijzondere leden
  9 juni 2011 - Studentenroeivereniging Thêta heeft gisteravond Dirk Lippits, Gerard Egelmeers en Peter Breman tot erelid benoemd. Floris Lievens, Jeroen Vugts, Mirjam van den Berg, Pim van Loon, Ruben Steins en Rutger Lippits kregen de titel Lid van Verdienste. Thêta-vice-voorzitter Marc Hummelink spreekt van een unieke gebeurtenis.
  vlnr: Dirk Lippits, Robert-Jan van der Vorm, Peter Breman & Gerard Egelmeers | Foto: Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Dansende studenten in ‘TU/e-luchthaven’
  Lees meer »
  Mishandeling Duitse speler op internationaal voetbaltoernooi
  9 juni 2011 - Een 31-jarige Fransman en een Belg (24) van het team Rijsel Boys hebben een 33-jarige speler van het Duitse team TU Chemnitz afgelopen zondag zodanig geschopt en geslagen dat hij er een hersenschudding aan overhield. Het incident vond plaats bij Sportpark de Hondsheuvels tijdens de 31ste editie van het Prof. Van Lint International Students Soccer Tournament van studentenvoetbalvereniging Pusphaira.
  De teams van Pusphaira (blauw/wit/groen) in actie tegen FH Wieselburg. Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Gratis dancefeest Club040 op Stadhuisplein
  9 juni 2011 - Studentenvereniging SSRE houdt op zaterdag 11 juni het outdoor dancefeest Club040 op het Stadhuisplein. Het gratis evenement, dat ook voor niet-studenten bedoeld is, wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Artiesten die optreden zijn Brainless, Jordy Lishious, Bingo Players en Gelazer (MC Lady B).
  Lees meer »
  Brand studentenhuis: TU/e-studente op tijd buiten
  9 juni 2011 - Een studentenhuis aan de Laagstraat is zaterdagnacht deels uitgebrand. Een Iraanse TU/e-studente en een huisgenoot werden op tijd wakker en konden het pand heelhuids verlaten. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken, zo meldt het Eindhovens Dagblad.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  9 juni 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘van de regen in de drup’: manieren om de zon toch te laten schijnen.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Bram van Gessel
  Lees meer »
  En hoe is het in San Diego?
  9 juni 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »