spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Inholland-toestanden aan de universiteit?
  23 juni 2011 - Onder de maat, luidde onlangs het oordeel over vier Inholland-opleidingen. Is het bij de universiteiten ook mogelijk dat opleidingen hun academische status niet waard zijn? Want ook daar leveren diploma’s geld op. “Zeg maar hoeveel punten je nodig hebt voor een zes.”
  Archieffoto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Strandfeest Miami Nice sluit studiejaar af
  23 juni 2011 - Na een jaar afwezigheid is Miami Nice weer terug. Op 1 juli, de laatste dag van de laatste tentamenperiode van het studiejaar, is het onderkomen van roeivereniging Thêta opnieuw decor voor een groots strandfeest met zandstrand, cocktailbar, en een waterwipwap.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  23 juni 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van de beste manier om vakantieruzies te vermijden.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Erik Roebroek
  Lees meer »
  En hoe is het in Bolivia?
  23 juni 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »