Mensa

MAANDAG 22 APRIL
Gebonden kerriesoep 
Gebakken vis, apart remouladesaus of drie stokjes saté met satésaus 
Koude Mexicaanse salade van 
bonen en rauwkost 
Frites 
Fruit of chocoladevla met slag of 
Caramelvla met slag 

DINSDAG 23 APRIL
Groentesoep 
Bami goreng, omelet met krab, 
garnalen en ui, ajam pangang of 
Vogelnestje, braadsaus, snijboontjes 
Gekookte aardappels rauwkostsalade 
Fruit of frambozenvla met slag of 
Vanillevla met slag

VEGETARISCH
Groentesoep 
Preitaart met champignonsaus 
Rauwkostsalade 
Fruit of frambozenvla met slag of 
Vanillevla met slag

WOENSDAG 24 APRIL
Gebonden tomatensoep
Gebakken forel met geschaafde gebakken amandelen of 
Gemarineerd varkensfiletlapje  
Apart rode wijn saus 
Worteltjes of spinazie à la crème 
Gekookte krielaardappeltjes
en peterselie, rauwkostsalade 
Fruit of hopjesvla met slag of 
Yoghurt met vruchten

VEGETARISCH
Gebonden tomatensoep
Zilvervlies nasi 
Tempeh in satésaus 
Gebakken ei 
Rauwkostsalade 
Fruit of hopjesvla met slag of  
Yoghurt met vruchten

DONDERDAG 25 APRIL
Bouillon-vermicellisoep 
Shaslik of barbecueworst 
Apart shasliksaus 
Risotto of aardappelpuree 
Doperwten of sperzieboontjes 
Rauwkostsalade 
Fruit of moccavla met slag of 
Chocoladevla met slag 

VEGETARISCH
Gebonden kerriesoep 
Shaslik met shasliksaus 
Risotto of aardappelpuree 
Doperwten of sperzieboontjes 
Rauwkostsalade 
Fruit of moccavla met slag of 
Chocoladevla met slag 

VRIJDAG 26 APRIL
Bruine bonensoep 
Kotelet of zigeunerschnitzel 
Apart mosterd-braadsaus 
Bloemkool à la crème of  
Groentemacedoine 
Frites of gekookte aardappels 
Appelmoes 
Fruit of vla met slag