Mensa

MAANDAG 27 MEI
Gesloten in verband met Pinksteren

DINSDAG 28 MEI
Tomaten-groentesoep 
Kip-kerrieschnitzel of satéschnitzel of 
koude portie makreel
Apart ravigotte- of braadsaus 
Worteltjes met erwten of snijboontjes 
Gekookte aardappels of frites 
Appelmoes 
Fruit of chocoladevla met rumrozij-nen en slag of yoghurt met muesli 

VEGETARISCH
Tomaten-groentesoep 
Vegetarische burger met botersaus 
Worteltjes met erwten of snijboontjes 
Gekookte aardappels of frites 
Appelmoes 
Fruit of chocoladevla met rumrozij-nen met slag of yoghurt met muesli

WOENSDAG 29 MEI
Gebonden champignonsoep 
Gebakken vis of een runderlapje
Apart béarnaisesaus 
Spinazie à la crème of
rode kool met wijn en appeltjes 
Gekookte aardappels of puree 
Rauwkostsalade 
Fruit of frambozenvla met slag of 
moccavla met slag 

VEGETARISCH
Gebonden champignonsoep 
Kaas-groenteschnitzel
Apart béarnaisesaus 
Spinazie à la crème of
rode kool met wijn en appeltjes 
Gekookte aardappels of puree 
Rauwkostsalade 
Fruit of frambozenvla met slag of 
moccavla met slag

DONDERDAG 30 MEI
Heldere bouillon-selderijsoep
Gepaneerde kipschnitzel of 
kip-champignonschnitzel of
een groentenburger
Apart braadsaus 
Gebroken boontjes of spruitjes 
Aardappelkroketten of gekookte aardappels 
Rauwkostsalade 
Fruit of vanillevla met slag en bitterkoekjes of caramelvla met slag

VEGETARISCH
Heldere bouillon-selderijsoep
Omelet gevuld met champignons
Mosterdsaus 
Gebroken boontjes of spruitjes 
Aardappelkroketten of gekookte aardappels 
Rauwkostsalade 
Fruit of vanillevla met slag en bitterkoekjes of caramelvla met slag

VRIJDAG 31 MEI
Franse uiensoep 
Gebakken vis of varkensvlees-ragôut
Apart hollandaisesaus 
Worteltjes of doperwten 
Aardappelpuree of gekookte rijst 
Rauwkostsalade 
Fruit of yoghurtvla

Wijzigingen voorbehouden