MAANDAG 27 MEI Gesloten in verband met Pinksteren DINSDAG 28 MEI Tomaten-groentesoep Kip-kerrieschnitzel of satéschnitzel of koude portie makreel Apart ravigotte- of braadsaus Worteltjes met erwten of snijboontjes Gekookte aardappels of frites Appelmoes Fruit of chocoladevla met rumrozij-nen en slag of yoghurt met muesli VEGETARISCH Tomaten-groentesoep Vegetarische burger met botersaus Worteltjes met erwten of snijboontjes Gekookte aardappels of frites Appelmoes Fruit of chocoladevla met rumrozij-nen met slag of yoghurt met muesli WOENSDAG 29 MEI Gebonden champignonsoep Gebakken vis of een runderlapje Apart béarnaisesaus Spinazie à la crème of rode kool met wijn en appeltjes Gekookte aardappels of puree Rauwkostsalade Fruit of frambozenvla met slag of moccavla met slag VEGETARISCH Gebonden champignonsoep Kaas-groenteschnitzel Apart béarnaisesaus Spinazie à la crème of rode kool met wijn en appeltjes Gekookte aardappels of puree Rauwkostsalade Fruit of frambozenvla met slag of moccavla met slag DONDERDAG 30 MEI Heldere bouillon-selderijsoep Gepaneerde kipschnitzel of kip-champignonschnitzel of een groentenburger Apart braadsaus Gebroken boontjes of spruitjes Aardappelkroketten of gekookte aardappels Rauwkostsalade Fruit of vanillevla met slag en bitterkoekjes of caramelvla met slag VEGETARISCH Heldere bouillon-selderijsoep Omelet gevuld met champignons Mosterdsaus Gebroken boontjes of spruitjes Aardappelkroketten of gekookte aardappels Rauwkostsalade Fruit of vanillevla met slag en bitterkoekjes of caramelvla met slag VRIJDAG 31 MEI Franse uiensoep Gebakken vis of varkensvlees-ragôut Apart hollandaisesaus Worteltjes of doperwten Aardappelpuree of gekookte rijst Rauwkostsalade Fruit of yoghurtvla Wijzigingen voorbehouden