Mensa

MAANDAG 10 JUNI
Nederland-Schotland
Schotse Hooglandsoep of cracker met cheddarkaas
Gebakken zalmforel met garnalen of
Stoofpot van Highland-rund, apart whisky-saus
Gestoofde kool met tijm en havervlokken of
Koolraap met worteltjes, spekjes en ui
Gefrituurde aardappelschijven
Gestoofde appeltjes met portsaus en vanille

DINSDAG 11 JUNI
Gebonden maïs-kippesoep
Slavink of Hawaii-burger
Apart braadsaus
Tuinboontjes of sperzieboontjes
Gekookte aardappels
Appelmoes
Fruit of vla met slag

VEGETARISCH
Gebonden maïs-kippesoep
Vegetarische burger
Pepersaus
Tuinboontjes of sperzieboontjes
Gekookte aardappels
Appelmoes
Fruit of vla met slag

WOENSDAG 12 JUNI
Juliënnesoep
Gefrituurde vis of kotelet
Apart mosterd-braadsaus
Rode kool of groentemacedoine
Aardappelpuree of gekookte aardappels
Rauwkostsalade
Fruit of vla met slag

VEGETARISCH
Juliënnesoep
Kaas-groenteschnitzel
Rode kool of groentemacedoine
Aardappelpuree of gekookte aardappels
Rauwkostsalade
Fruit of vla met slag

DONDERDAG 13 JUNI
Nederland-Zwitserland
Mini-quiches
Alpenschnitzel of Züricher-burger
(gehakt, kruiden, groente en kaas)
Apart Emmentaler kaassaus met spekjes
Broccoli met boter en gebrande hazelnoten of
Doperwten à la crème
Rösti-aardappels of spaghetti
Groentesalade met olijven, macaroni en marjolein
Kwark of chocoladevla met slag en morellen

VEGETARISCH
Aangepast menu

VRIJDAG 14 JUNI
Heldere bouillon-vermicellisoep
Blinde vink of gehaktbal
Apart braadsaus
Snijboontjes of rode kool
Gekookte aardappels
Rauwkostsalade
Fruit of vla met slag