MAANDAG 10 JUNI Nederland-Schotland Schotse Hooglandsoep of cracker met cheddarkaas Gebakken zalmforel met garnalen of Stoofpot van Highland-rund, apart whisky-saus Gestoofde kool met tijm en havervlokken of Koolraap met worteltjes, spekjes en ui Gefrituurde aardappelschijven Gestoofde appeltjes met portsaus en vanille DINSDAG 11 JUNI Gebonden maïs-kippesoep Slavink of Hawaii-burger Apart braadsaus Tuinboontjes of sperzieboontjes Gekookte aardappels Appelmoes Fruit of vla met slag VEGETARISCH Gebonden maïs-kippesoep Vegetarische burger Pepersaus Tuinboontjes of sperzieboontjes Gekookte aardappels Appelmoes Fruit of vla met slag WOENSDAG 12 JUNI Juliënnesoep Gefrituurde vis of kotelet Apart mosterd-braadsaus Rode kool of groentemacedoine Aardappelpuree of gekookte aardappels Rauwkostsalade Fruit of vla met slag VEGETARISCH Juliënnesoep Kaas-groenteschnitzel Rode kool of groentemacedoine Aardappelpuree of gekookte aardappels Rauwkostsalade Fruit of vla met slag DONDERDAG 13 JUNI Nederland-Zwitserland Mini-quiches Alpenschnitzel of Züricher-burger (gehakt, kruiden, groente en kaas) Apart Emmentaler kaassaus met spekjes Broccoli met boter en gebrande hazelnoten of Doperwten à la crème Rösti-aardappels of spaghetti Groentesalade met olijven, macaroni en marjolein Kwark of chocoladevla met slag en morellen VEGETARISCH Aangepast menu VRIJDAG 14 JUNI Heldere bouillon-vermicellisoep Blinde vink of gehaktbal Apart braadsaus Snijboontjes of rode kool Gekookte aardappels Rauwkostsalade Fruit of vla met slag