Mensa

MAANDAG 30 SEPTEMBER
Gebonden kerrie-cocossoep 
Spaans gehakt of gebakken vis 
Apart ravigottesaus 
Frites 
Worteltjes of gebroken boontjes 
Rauwkostsalade 
Fruit of vla met slag

DINSDAG 1 OKTOBER
Heldere tomaten-basilicumsoep 
Ham-kaasragoût of varkensvlees in room, sjalotten, witte wijn, 
champignons en thijm 
Spaghetti of aardappelpuree 
Doperwten of zuurkool 
Rauwkostsalade 
Fruit of vla met slag

VEGETARISCH
Heldere tomaten-basilicumsoep 
Kaas-groenteburger 
champignonroomsaus 
Volkoren spaghetti 
Doperwten 
Rauwkostsalade 
Fruit of vla met slag

WOENSDAG 2 OKTOBER
Gebonden kip-juliënnesoep 
Slavink of braadworst 
Apart mosterd-braadsaus 
Stamppot peen en uien of 
Gekookte aardappels, spruiten 
Appelmoes 
Fruit of vla met slag

VEGETARISCH
Gebonden juliënnesoep 
Hachée van tempeh 
Stamppot peen en uien 
Appelmoes 
Fruit of vla met slag

DONDERDAG 3 OKTOBER
Heldere bouillon-vermicellisoep 
Bamigoreng, babi pangang, satésaus of 
Gekookte aardappels, speklapje, 
tuinboontjes, braadsaus 
Rauwkostsalade 
Fruit of vla met slag

VEGETARISCH
Gebonden selderijsoep 
Witte bonen in tomatensaus 
Gekookte aardappels 
Tuinboontjes 
Rauwkostsalade 
Fruit of vla met slag

VRIJDAG 4 OKTOBER
Franse uiensoep 
Gebakken vis of tartaartje 
Apart bearnaisesaus 
Prei à la crème of snijboontjes 
Parijse aardappels 
Appeltjes met kaneel en citroen 
Fruit of vla met slag