spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB

De week van/Erik
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Elke rotonde is een uitdaging”
6 september 2007 - Een wagen die maximaal honderdtien kilometer per uur rijdt en klinkt als een ploegende tractor: welke autoliefhebber wil dáár nou in rijden? Bouwkundestudent Bart Lemmens doet niets liever. Zijn Volkswagen 181 is dan ook een echte 'oldtimer'. “Erin rijden, is een heel aparte ervaring.”
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Schaal 18 is een lachertje
6 september 2007 - De ene na de andere universiteits- en hogeschoolbestuurder blijkt boven de Balkenende-norm te verdienen. Wat is er toch gebeurd met de keurige ambtelijke salarissen die bestuurders van hogescholen en universiteiten vroeger ontvingen?
Lees meer »
Industrial Design op zoek naar nieuw paradigma
6 september 2007 - Een uniek leerplatform voor de ontwikkeling van ontwerpcompetenties voor de studenten, de overtuiging dat ontwerpen een zelfstandige discipline is, veelbelovende studenten die hun eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Een paar kreten uit het rapport van de visitatiecommissie afgelopen voorjaar over de faculteit Industrial Design (ID) van de TU/e. ID, opgericht in 2001, levert in oktober haar eerste lichting masterstudenten af. “Veel studenten hebben direct na het derde jaar al een succesvol bedrijf opgericht. Daar zijn we wel trots op”, zegt dr.ir. Mark de Graaf, domain manager Work en vanaf het eerste uur betrokken bij ID.
Lees meer »
De week van/Erik
6 september 2007 - Erik te Nijenhuis is ict-coördinator bij de faculteit Bouwkunde. Hij was het afgelopen halfjaar coördinator 3TU Security Awareness voor de TU/e bij de Dienst ICT.
Lees meer »