spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Popronde: zappen van act naar act
15 november 2007 - Ruim twintig opkomende bands treden morgenavond, vrijdag 16 november, op in verschillende cafeetjes in de stad tijdens ‘Popronde’. Eindhoven is de laatste van negentien steden waar dit rondreizende festival dit jaar neerstrijkt. Het publiek kan, gewapend met een programmaboekje, zappen van act naar act; alle podia liggen op loopafstand van elkaar.
Monokino, bestaand uit (van links naar rechts) George van Wetering, Yu Jin en Frans van Gastel.
Lees meer »
De psychose als waardevolle ervaring
15 november 2007 - ‘Het genie woont slechts één verdieping lager dan de waanzinnige’, merkte Arthur Schopenhauer ooit op. Volgens de Duitse filosoof zijn waanzin en redelijkheid namelijk helemaal niet zover van elkaar verwijderd als het lijkt, terwijl vreemd gedrag, waanvoorstellingen en psychoses door de samenleving doorgaans worden gezien als gevaren die moeten worden geïsoleerd.
Lees meer »
Quadrivium brengt muzikaal Queen-spektakel in Muziekcentrum
15 november 2007 - ‘Bohemian Rapsody’ als treurmars of ‘Who wants to live forever’ in een romantische vioolsolo; het zijn slechts twee van Queens hits die vrijdagavond 16 november in Muziekcentrum Frits Philips in een verrassende andere jas te horen zijn. ESMG Quadrivium presenteert er die avond, in samenwerking met twee koren uit de regio, het muzikale spektakel ‘The Queen Symphony’.
Het orkest van Quadrivium tijdens één van de laatste repetities voor ‘The Queen Symphony’. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Agenda
Nuovomondo
Lees meer »
Agenda
Manipuleren
Lees meer »
Agenda
Socrates
Lees meer »
Agenda
Astronomie
Lees meer »
Agenda
Illusie en wetenschap
Lees meer »