spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Ik heb me het licht uit de ogen getraind”
17 april 2008 - De spanning is van het gezicht van Joeri Verlinden (20) af te lezen. Mag hij wel of niet Nederland vertegenwoordigen op de vlinderslag tijdens de Olympische Spelen? Een week na het interview verkeert de student nog altijd in het ongewisse. In ieder geval kan hij terugkijken op een WK en EK met persoonlijke records.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Netwerken voor een nieuw onderkomen aan de Ten Hagestraat 13
17 april 2008 - Elk zichzelf respecterend studentencorps heeft een eigen sociëteit in een fraai, centraal gelegen stadspand. En iedere studentenstad van serieus kaliber heeft zo’n sociëteit in haar binnenstad. Vandaar dat het Eindhovens Studenten Corps de gemeente Eindhoven en de TU/e aan zijn zijde vindt in het streven naar een nieuw onderkomen. De keuze is gevallen op een monumentaal kantoor van de gemeente aan de Ten Hagestraat 13. Totaal geraamde kosten: anderhalf miljoen euro. Slim gebruik makend van haar netwerken verwacht de vereniging de financiering voor deze zomer rond te krijgen.
Ten Hagestraat 13, in het midden, tussen Jongerencentrum Dynamo en een wit pand van een woningbouwontwikkelaar.
Lees meer »
De week van/Tom
17 april 2008 - Tom van Rooij is derdejaars student Biomedische Technologie. Hij is voorzitter van de commissie die het W-hoogfeest donderdag 10 april organiseerde.
Lees meer »