spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
“Je moet heel open kijken, alle opties meenemen”
17 september 2009 - Het eerste jaar verliep nog niet helemaal naar wens, maar intussen heeft Piet Suijkerbuijk zijn draai helemaal gevonden. Bij studievereniging VIA Stedenbouw heeft de student momenteel twee functies, die hij met veel plezier vervult.
Lees meer »

Bescheidenheid omzetten in trots

17 september 2009 - De TU/e startte deze week met een nieuwe brandingcampagne, getiteld THE INNOVATOR. De al bestaande slogan ‘Where innovation starts’ wil men op deze manier nieuw leven inblazen. Communicatiedirecteur Brigitte Rijshouwer en marketing-specialist Marc Rosmalen leggen uit waarom het belangrijk is dat men aan de TU/e bescheidenheid gaat omzetten in trots.
“We moeten onze zichtbaarheid vergroten.”

Lees meer »
Rector Hans van Duijn tijdens Mystery Tour in Maastricht
“Overkill aan verenigingen versplintert het studentenleven”
17 september 2009 - Eens in de twee jaar gaat het College van Bestuur op pad met een keur aan studentbestuurders om hen bij te praten en om enkele actuele kwesties aan de orde te stellen. Dit jaar kwam men bijeen in Maastricht, waar rector prof.dr.ir. Hans van Duijn een discussie aanzwengelde over het grote aantal studentenverenigingen dat de TU/e rijk is. Volgens Van Duijn leidt het hebben van 91 verenigingen tot ‘versplintering’ en gaat er zo ook onnodig veel tijd verloren met bestuurswerk.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »