spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Studieverenigingen leveren flink in bij nieuwbouwplannen
  31 maart 2011 - Studieverenigingen Van der Waals (Technische Natuurkunde) en Thor (Electrical Engineering) gaan er flink op achteruit qua ruimte bij de nieuwbouwplannen van hun faculteiten. De studieverenigingen zien de volgens hen buitenproportionele inkrimping als grootste probleem.
  Lees meer »
  Sporten tot je erbij neervalt
  31 maart 2011 - Je moet wel wat in je mars hebben om anderhalf uur fanatiek sporten bij docente Lara Hofstra goed vol te houden. Twintig deelnemers startten dinsdagavond bij Lara’s Iron Work Out en na een halfuur haakten er al zes af. Het was één van de sporten binnen het speciale introductieprogramma tijdens de sportkaartvrije week, die nog tot en met 1 april duurt.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  GEWIS maakt creatief gebruik van mogelijkheden OV-chipkaart
  31 maart 2011 - Studievereniging GEWIS van de faculteit Wiskunde & Informatica gebruikt de mogelijkheden van de OV-chipkaart op een creatieve manier. Met behulp van een cardreader wordt de kaart uitgelezen en kunnen studenten zich identificeren.
  Lees meer »
  Studenten en medewerkers strijden om volleybaltitel
  31 maart 2011 - Studentenvolleybalvereniging Tamar-2 speelt woensdag 13 april de derby tegen TU/e-medewerkersteam Hightecs 1. De teams staan gedeeld eerste in de Geldropse recreantencompetitie. Met nog drie wedstrijden te spelen is de confrontatie bepalend voor het kampioenschap.
  Tamar-2 (links) in actie bij eerdere wedstrijden.
  Lees meer »
  ‘Drie keer is scheepsrecht’
  31 maart 2011 - De 24 TU/e-studenten die als Team Eindhoven meedoen aan de universiteitscompetitie Race of the Classics zijn klaar voor hun avontuur met het schip de Morgenster. De race met klassieke zeilschepen wordt van 3 tot 10 april gehouden en voert van Rotterdam via Oostende naar het Engelse Ramsgate en eindigt in Amsterdam.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  31 maart 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘één uur terug maakt nog geen zomer’: de wisseling naar zomertijd doorkomen.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Diana Koenraadt
  Lees meer »
  En hoe is het in Istanbul?
  31 maart 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »