Maaltijden Auditorium
Maandag: Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus, witte rijst; gegrilde kippenpoot, aardappelschijfjes, bloemkool; varkensvlees in champignonsaus, aardappelpuree met groente, courgette-tomatenmix.
Dinsdag: pastaschotel ‘Espanol’; gepaneerde varkenskarbonade, jus, gekookte aardappelen, spruitjes; pepersteak, pepersaus, rösti rondjes, country grill.
Woensdag: aardappelroerbak met mini gehaktschijfjes; boeuff stroganoff, aardappelblokjes, zomergroenten; gepaneerde kabeljauwfilet, witte wijnsaus, aardappelgratin, koolrabi-wortelmix.
Donderdag: oriëntaalse kalkoenschotel met rijstpasta en groente; gehaktbal op tomaat-courgette, aardappelpuree, sperziebonen; gegratineerde kipfilet, kleine kriel met peterselie, bloemkool in Hollandaisesaus.
Vrijdag: geen avondopenstelling.
|