spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Merel Pit

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Afstudeerders met auto naar goede doelen in Azië
13 maart 2008 - “Na zeven jaar genieten van onze studententijd, is het tijd om ons in te zetten voor mensen die het minder hebben.” Dit stelt Linda Looise, student Technische Bedrijfskunde. Zij rijdt met vier afstuderende studiegenootjes in de zomer naar Kirgizië en Mongolië.
Lees meer »
Studenten bouwen legobruggen
Lees meer »
Vonken vliegen er vanaf tijdens lasworkshop
13 maart 2008 - De vonken vliegen eraf in het Co-lab in Vertigo. SUPport, de studievereniging van bouwtechniek en uitvoeringstechniek van Bouwkunde, hield daar donderdag 6 maart een workshop lassen. Meer dan twintig bouwkundestudenten leerden de beginselen van het lassen.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Gala Japie biedt mooi uitzicht op Dommel
13 maart 2008 - “Ons gala is zeker geslaagd.” Rick Maas, voorzitter van de lustrumcommissie is kort en krachtig. Studievereniging T.S.V. ‘Jan Pieter Minckelers’ van Scheikundige Technologie - ook wel bekend als Japie - bestaat in 2008 vijftig jaar en hield vrijdag vrijdag 8 maart een gala in het museumcafé van het Van Abbemuseum.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Gezocht: bierglas van Hajraa
Lees meer »
13 maart 2008 - Wie woont er in deze kamer? Deze vraag stelt Cursor wekelijks aan een aantal willekeurige studenten op de campus. Deze week een analyse van Rudy van Beurden (tweedejaars student Bouwkunde) en Luc Peulen (eerstejaars student Industrial Design) en van Sanne van den Hurk en Heleen de Goey (beiden tweedejaars student Industrial Design). Zij bekeken twee foto’s van deze Eindhovense studentenkamer en gaven commentaar.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Merel Pit
Lees meer »
En hoe is het in Singapore?
13 maart 2008 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »
Zwemmer Joeri Verlinden maakt zich op voor EK in Eindhoven
13 maart 2008 - Joeri Verlinden, tweedejaars student Biomedische Technologie, bereidt zich deze week optimaal voor op het Europees Kampioenschap zwemmen. Dat wordt van 13 tot en met 24 maart in de Tongelreep in Eindhoven gehouden.
Lees meer »
Feest herendispuut om einde winter te vieren
Lees meer »