spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Myrthe Buijs
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Student doorstaat aardbeving Nieuw-Zeeland
  3 maart 2011 - Maikel Heeren (21), masterstudent Werktuigbouwkunde, zat vorige week vlakbij het epicentrum van de aardbeving in Christchurch, Nieuw-Zeeland. “Ik heb achteraf gezien op één van de beste plaatsen gezeten om dit allemaal ongedeerd mee te maken.”
  Lees meer »
  Verkiezing studentenhuis en student van het jaar
  3 maart 2011 - Studenten.net is weer gestart met de verkiezing voor studentenhuis en de student van het jaar. Studenten uit Nederland die een huis, gang of verdieping delen kunnen zich aanmelden via de website www.studentenhuisvanhetjaar.nl.
  Lees meer »
  Een liftkaartje winnen met een liftwedstrijd
  3 maart 2011 - Frank van Wijk en Sander Treur, vierdejaars Scheikundige Technologie, zijn de winnaars van de liftwedstrijd die studievereniging Jan Pieter Minckelers hield op 26 februari. In iets meer dan zes uur kregen ze het voor elkaar door onbekenden naar de Eiffeltoren in Parijs te worden gebracht.
  Het winnende team Treur en Van Wijk (rechts) bij het eindpunt, de Eiffeltoren.
  Lees meer »
  Smullen met Schubert
  3 maart 2011 - Ensuite, het studentensymfonieorkest van ESMG Quadrivium, houdt donderdag 17 maart het lunchconcert ‘Smullen met Schubert’ in de Blauwe Zaal van het Auditorium.
  Lees meer »
  Eindhovense studenten in de prijzen op NSK indooratletiek
  3 maart 2011 - Zowel leden van studentenatletiekvereniging Asterix als enkele andere TU/e-studenten stonden afgelopen weekend op het podium tijdens het Nederlands Studenten Kampioenschap indooratletiek in Apeldoorn.
  Lees meer »
  Maffiapraktijken op de dansvloer
  3 maart 2011 - Chachacha, jive, quickstep, Engelse wals: het kwam allemaal voorbij afgelopen weekend tijdens het Nederlands Toernooi voor Dansende Studenten, georganiseerd door Footloose. 267 studenten van dansverenigingen uit heel Nederland vertoonden hun kunsten in het Auditorium. Het weekend was overgoten met een maffiasausje.
  Foto | Rien Meulman
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  3 maart 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Roed, geel en greun is de kleur vaan…’, de beste carnavalstips van 2011!
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Myrthe Buijs
  Lees meer »
  En hoe is het in Mamfé?
  3 maart 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »