spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Van studeren alleen zou ik maar ongelukkig worden.“
22 mei 2008 - Alleen studeren is voor Yves Houben geen uitdaging. Daarom werkt de student Technische Wiskunde twee dagen per week als communicatiemedewerker op de faculteit Wiskunde & Informatica. “Van studeren alleen zou ik maar ongelukkig worden.“
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Bijzondere bijbanen van TU/e-studenten
22 mei 2008 - Voor een schamel jeugdloon wekenlang zwoegen om die ene vakantie te betalen? Vakken vullen in de plaatselijke super of voor dag en dauw kranten bezorgen? Het kan, maar er bestaan meer uitdagende bijverdiensten. Cursor ging op zoek naar studenten met een bijzondere bijbaan.
Lees meer »
LSVb van barricade naar bestuurskamer
22 mei 2008 - De Landelijke Studentenvakbond begon in 1983 als linkse actiegroep met een brede politieke agenda. Een kwart eeuw later is de bond een professionele lobbyclub die zelfs de partij van Geert Wilders te vriend wil houden. Niet iedereen is blij met dit pragmatisme, al verzekert het huidige bestuur ‘nooit iets te zullen ondertekenen dat slecht is voor studenten’.
Lees meer »
De week van/Daan
22 mei 2008 - Daan Penning de Vries, bezig met de Master Operations, Management and Logistics, deed afgelopen weekeinde met de Eindhovense Studentenrugbyclub Elephants mee aan het toernooi Amsterdam Sevens.
Lees meer »