spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
PrintE-mail Tweet dit artikel Deel dit artikel op Facebook
De week van/Kevin
23 oktober 2008 - Kevin Pfeil is vierdejaars Industrial Design, oud-bestuurslid van Lucid en commissielid van de design|LAB-commissie. Dit is een commissie van Lucid, CHEOPS en Studium Generale die tijdens de DDW het design|LAB organiseert.

Donderdag: Overdag toch maar hard aan de studie gegaan. Zorgen dat zoveel mogelijk af is voor de DDW en het design|LAB beginnen.

Vrijdag: Met slaap in de ogen ’s morgens om negen uur in het Gaslab om te zorgen voor de transformatie van Gaslab naar design|LAB. Bijna stress. 9.00 uur: gordijnen weg. 9.30 uur: levering van de drank en apparatuur. 10.30 uur: levering van speciaal bieren. 11.00 uur: levering van de keukenapparatuur. 11.05 uur: hangen die k*t-gordijnen er nog steeds? 11.10 uur: is de vloer al gelegd? 11.15 uur: wanneer kan de tentoonstelling omhoog? In de avond met de nieuwe keukenapparatuur maar het eerste gerecht koken voor alle vrijwilligers die bezig zijn. Gelukkig hebben we een oven waar een volledige koe in gebakken kan worden.

Zaterdag: De dag van de inkopen en de opening van het design|LAB. Genoeg eten gekocht om gerechten te maken waar Albron een puntje aan kan zuigen. Snel de auto in om nog wat last minute inkopen te doen: uiteindelijk toch nog een lapje kunstgras op de kop kunnen tikken. Gelukkig om 16.54 uur alles klaar voor de opening van het design|LAB door Harry Roumen: gezellig druk, fustje van het CvB, top!

Zondag: De vuurdoop voor de keuken, eerst zorgen dat er 25 lunches uitgeserveerd kunnen worden op bestelling, dan de voorbereidingen voor het diner: lekkere varkenshaasjes gevuld met brie, sinaasappel en rozemarijn. Doe er wat rozemarijnaardappeltjes uit de oven bij met gegrilde mediterrane groenten. Muziekje erbij van een harp en gitaar, biertje en wijntje. Topdag!

Maandag: Vroeg eruit voor de voorbereiding van de lunch, daarna alles klaarmaken voor de Aan Tafel Met-lezing. Snel in het pak om de avond te openen en aan elkaar te praten. Drie lezingen, drie gastronomische gerechten, nieuwe inspiratie en een volle maag. Als de rest van de week zo doorgaat, komt het helemaal goed en hebben we in mijn ogen het meest geslaagde evenement voor studenten door studenten van de hele DDW.