spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Kamers in Eindhoven 2,6 procent goedkoper dan in 2009
  14 oktober 2010 - Eindhovense kamers die in september werden aangeboden, waren gemiddeld 2,6 procent goedkoper dan in dezelfde maand vorig jaar. De gemiddelde huur- prijs bedroeg 301 euro; 8 euro minder dan in 2009. Landelijk steeg de kamerprijs juist, naar gemiddeld 368 euro.
  Lees meer »
  TU/e’ers hebben de BRAINS
  14 oktober 2010 - Bij zes van de tien ontwerpen die zijn genomineerd voor de BRAINS Award zijn TU/e’ers betrokken. De top tien is deze week bekendgemaakt.
  Lees meer »
  TU/e-studente wint goud op WK Life Saving
  14 oktober 2010 - Maike Op het Veld, TU/e-studente Technische Wiskunde, heeft goud behaald op het onderdeel ‘Super Lifesaver’ op het WK Life Saving. Aan het WK deden maar liefst drie TU/e-studenten mee plus een zwemtrainer van het Studentensportcentrum.
  Lees meer »
  Met vijftig kilometer per uur over ‘t strand
  14 oktober 2010 - Negen Simon Stevinleden zoefden afgelopen weekend met zo’n vijftig kilometer per uur over het strand bij IJmuiden op zeilwagens met de namen Windrenner, Sietske, de Rode Piper, de Oranje Piper en Blauwer.
  Lees meer »
  Kosten beveiliging nekken nachtbus
  14 oktober 2010 - Er gaan geen nachtbussen rijden in Eindhoven. Dat heeft de gemeente besloten nadat uit onderzoek is gebleken dat het inzetten van beveiligers op de nachtbussen jaarlijks een kwart miljoen euro zou kosten.
  Lees meer »
  Pusphaira al 45 jaar aan de bal
  14 oktober 2010 - De Eindhovense Studentenvoetbalvereniging Pusphaira bestond 12 oktober op de kop af 45 jaar. Komend weekend zijn er allerlei activiteiten om dit lustrum te vieren.
  Uit de oude doos van Pusphaira: het tweede team, eind jaren tachtig.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  14 oktober 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Extreme-Ironing-tips-voor-thuis’: de beste strijkmethode.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Diana Koenraadt
  Lees meer »
  En hoe is het in Buenos Aires?
  14 oktober 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »