spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Bram van Gessel
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Fiets kwijt? Kijk in de stalling!
  Lees meer »
  T!nt brengt interactieve website
  3 februari 2011 - Seekercity is de naam van de nieuwe interactieve website die T!nt onder de aandacht van TU/e-studenten en andere jongeren wil brengen. In de tweede week van februari gaat de site de lucht in. De bedoeling is dat studenten en lifecoaches er met elkaar in gesprek gaan over levensvragen. Duurzaamheid, studie en werk en religie zijn enkele van de dertien onderwerpen waarover op Seekercity gediscussieerd kan worden.
  Lees meer »
  Dutch International Party
  3 februari 2011 - Drie internationale verenigingen slaan de handen ineen voor een gemixt feestje: Nederlandse en internationale studenten zijn dinsdag 8 februari van harte welkom in café 't Lempke op stratumseind.
  Lees meer »
  Ondernemersvaardigheden spelenderwijs testen
  Lees meer »
  A2-challenge: pitch je idee
  3 februari 2011 - Masterstudenten, promovendi en alumni met een goed idee op het gebied van lifestyle, media en communicatie, gezondheidszorg of duurzame technologie/energie worden uitgenodigd om dit te komen pitchen op 9 februari in het MultimediaPaviljoen.
  Lees meer »
  Een school bouwen in Kameroen
  3 februari 2011 - Drieëntwintig studenten Bouwkunde gaan 21 februari voor drie weken naar Kameroen om daar mee te helpen met het bouwen van een nieuwe school in Mamfé. SUPport, studievereniging bij Bouwkunde, organiseert de reis en hield dinsdag 1 februari een voorbereidende dag voor de deelnemers.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  3 februari 2011 - Denk als een Innovator, laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van 'What's App?': wat is de gaafste smartphone applicatie?
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Bram van Gessel
  Lees meer »
  En hoe is het in Singapore?
  3 februari 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »