spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Stuiteren over zwaar parcours = pijnlijk zitvlees
  16 juni 2011 - 24 uur achter elkaar fietsen over een onverlicht en onverhard parcours. Tweehonderd mountainbikers deden op 11 en 12 juni mee aan de LakeBike 24 Challenge bij Aquabest. De race werd mede door TU/e-studenten georganiseerd.
  Het parcours was niet verlicht, maar deelnemers hadden verplicht een hoofdlamp op en verlichting op het stuur. Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Feestband krijgt tent plat op Hajraatoernooi
  16 juni 2011 - De 33ste editie van het Hajraa Buitentoernooi trok weer duizenden volleyballers die vanuit heel Europa naar de TU/e-campus waren gekomen om hun volleybalvaardigheden te demonstreren. En om 's avonds flink te feesten. Dit jaar vanwege het pinksterweekeinde maar liefst drie dagen.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Breakdancebattle en blinddate op studentendanstoernooi
  16 juni 2011 - Waar even verderop het volleybaltoernooi van Hajraa losbarstte op het TU/e-terrein, voerden zo'n zevenhonderd studenten in het Studentensportcentrum danspasjes uit tijdens het European Tournament for Dancing Students.
  Foto's | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Club040 'gaaf feest'
  16 juni 2011 - 'Een heel gaaf feest', zo bestempelt Bas Horn, medeorganisator van Club040, het dancefeest dat afgelopen zaterdag op het Stadhuisplein werd gehouden.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  16 juni 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van 'Eindhovuh de gekste… en slimste!!': waarom wij de slimste regio ter wereld zijn!
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Diana Koenraadt
  Lees meer »
  En hoe is het in Seoul?
  16 juni 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »