spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Erik Roebroek
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Volop studentenacties voor Glazen Huis
  2 december 2010 - Steeds meer studie- en studentenverenigingen zetten zich in voor de actie Serious Request van 3FM. Drie dj’s sluiten zich van 18 tot en met 24 december op in het Glazen Huis op de Markt en zamelen geld in voor het Rode Kruis. Een selectie uit de talloze studentenacties, verenigd onder de noemer Serious Reaction.
  Foto’s | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Nieuwe GEWIS-prins Rick I:
  ‘Een goed begin is het halve werk’
  2 december 2010 - De oude prins, Martie I, is geplukt en bij de nieuwe GEWIS-prins Rick I zijn diens attributen aangebracht. Dat gebeurde maandagavond tijdens de vierde dieszitting van dispuut GELIMBO. Rick van den Dobbelsteen kreeg een cape en een scepter omgehangen, een steek met fazantenveren opgezet en een prinsenmedaille opgespeld.
  Foto | Rien Meulman
  Lees meer »
  Koeien bij de KOE
  2 december 2010 - Een opmerkelijk gezicht voor Vertigo op maandagochtend; twee koeien die doodleuk staan te grazen bij KOE, het kunstwerk van studievereniging CHEOPS (Bouwkunde). CHEOPS bestaat 25 jaar en bracht de start van het lustrum op deze manier onder de aandacht.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  2 december 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘als je zoet bent geweest’: wat is de lekkerste sinterklaassnack?
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Erik Roebroek
  Lees meer »
  Bijdragen gevraagd voor
  En hoe is het in…?
  2 december 2010 - Ben je vanaf januari 2011 voor je studie in het buitenland en vind je het leuk om hierover te schrijven voor de rubriek ‘En hoe is het in…?’ in Cursor? Stuur dan een mail naar cursor@tue.nl. We sturen je vervolgens de specificaties. Zie voor eerdere voorbeelden www.tue.nl/cursor onder Studentenleven.
  Lees meer »