spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Multicultureel drama in Gaslab
20 december 2007 - Veel actueler kan een toneelstuk niet zijn. Op 11, 12 en 13 januari staat studenten­toneelvereniging Doppio op de planken met het stuk ‘Borgerocco’ van de Belgische schrijver Hugo Claus. Het toneelstuk gaat over de misverstanden en het onbegrip tussen moslims en niet-moslims.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Lachen in een lab
20 december 2007 - Cabaret in het Gaslab: op donderdagavond 13 december stonden cabaretiers Daniël Arends en Thijs Maas voor een volle zaal. Een publiek van zo’n honderd man genoot van de luisterliedjes van Maas en de grappen van Arends. Niet dat Maas (op de foto) geen grappen maakte. Maar diens grote talent is zijn muzikaliteit, vindt drs. Corine Bolwerk van Studium Generale (SG). “Hij heeft lef, zingt en begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Maar hij heeft nog minder een eigen stijl. Met zijn Brabantse accent en zijn bravoure is het een beetje Hans Teeuwen, maar dan braver.”
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Het jaar uit: het huis uit!
20 december 2007 - Hmmm, kerstvakantie, gezellig! Kaarsjes aan, mooie kleertjes uit de kast en eten maar. Wie als een huis opziet tegen deze overdaad aan huiselijke gezelligheid, heeft tegenwoordig redenen genoeg om het huis te ontvluchten. Cursor zet er een aantal voor je op een rij.
Lees meer »
Agenda
Docu-toppers
Lees meer »
Agenda
Aanstormend stand-uptalent
Lees meer »
Agenda
Visioenen en fantasieën
Lees meer »