spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Misschien willen mensen geen oude spullen meer”
20 december 2007 - Jarenlang wisten mensen met oude spullen, vooral meubels, hem te vinden. “Hun ouders gingen bijvoorbeeld naar het bejaardenhuis of waren overleden, en vaak vonden ze de overblijvende spullen zelf te ouderwets om nog te gebruiken.” Herman van Hooff kon er echter wel iets mee: hij leent meubilair uit aan buitenlandse studenten of medewerkers die hier tijdelijk komen wonen. De laatste tijd loopt de belangstelling echter terug; Van Hooff twijfelt zelfs of hij wel moet doorgaan met de uitleen.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
De vogel en de kerstboom
20 december 2007 - “Dag mevrouwtje, op zoek naar een mooie boom?” De kerstbomenverkoper van tuincentrum ‘Aan de andere kant van de stad’ verwelkomt me hartelijk. “Nee meneertje, ik zoek de lelijkste”, denk ik bij mezelf. Ik knik slechts. Ik kan de arme man onmogelijk verwijten dat mijn kerst er ineens heel anders uitziet dan een week geleden. Dat er niets meer terecht zal komen van mijn ‘sprookjesachtige kerst in Parijs’. En dat het ernaar uitziet dat het merendeel van de ‘gezellige dagen’ met mijn ouders versleten gaat worden. Van binnen groeit opnieuw het ongenoegen over de hele situatie.
Lees meer »
De week van/Jan
20 december 2007 - Jan van Moll is verificatie- en validatie-expert bij Sioux Embedded Systems. Woensdag 12 december promoveerde hij, samen met Jef Jacobs, aan de TU/e op het proefschrift ‘Effects of Virtual Product Development on Product Quality and their Influencing Factors’.
Lees meer »