spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Avontuurlijke ontmoetingen in Effenaar
21 februari 2008 - Geïmproviseerde muziek, avontuurlijke ontmoetingen, ongebaande paden en ongehoorde momenten: dat is in een notendop het Zuid Nederlands Impro Festival, kortweg ZNIF, vrijdagavond 22 februari in Effenaar. Onder anderen Ted Milton, André Goudbeek en Jacques Palinckx staan op de planken.
Arts The Beatdoctor, één van de improvisators tijdens het Zuid Nederlands Impro Festival. Foto: Jordi Huisman
Lees meer »
Deejay met durf en dubbelleven
21 februari 2008 - Een grensoverschrijdende visionair, een gespleten persoonlijkheid: die typeringen komen veelvuldig voorbij tijdens een rondje speuren op internet naar Jace Clayton. De Amerikaanse musicus, (radio-)dj en essayist gaat ook wel door het leven als DJ/rupture, die vanachter zijn draaitafels hiphop, ragga, breakcore, noise en drum ’n bass op een dynamische manier vermengt met moderne klassieke muziek, Arabische en Indiase muziek.
Beeldbewerking: Virginie van Kalken
Lees meer »
Tijd besparen in het theater
21 februari 2008 - In hun debuutvoorstelling, die in het Londense Criterion Theatre maar liefst tien jaar te zien was, jasten ze er in 97 minuten alle 37 toneelstukken van William Shakespeare doorheen. Ook nu hebben de acteurs van The Reduced Shakespeare Company weer haast: in ‘Completely Hollywood (abridged)’ laten ze in sneltreinvaart de 175 grootste filmhits voorbijkomen, van ‘Casablanca’ en ‘The Godfather’ tot ‘Rocky’ (1 t/m 5) en ‘Pulp Fiction’.
Lees meer »
Agenda
Ben X
Lees meer »
Agenda
Fascisme
Lees meer »
Agenda
Speltheorie
Lees meer »
Agenda
Lagerhuis
Lees meer »
Agenda
Dansuitdaging
Lees meer »