spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Monique Hendriks

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Beentjes van de vloer op open avond
4 september 2008 - De zogenoemde Scalaverenigingen hielden dinsdag 2 september een open avond. Studentendansvereniging Footloose, de Japanse cultuurvereniging Kinjin, muziekvereniging Quadrivium, toneelvereniging Doppio, film- en fotovereniging Dekate Mousa en rollenspelvereniging Knights of the Kitchen Table hielden een voorproefje van hun activiteiten. Zo konden belangstellenden met workshops meedoen bij Doppio en konden de beentjes worden losgeschud bij Footloose .
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Feesten en volleyballen op het Eindhovense strand
4 september 2008 - Studentenvolleybalvereniging Hajraa houdt van 4 tot en met 7 september het Beach Lounge Event Eindhoven op het Stadhuisplein. Dit ter ere van het vijftigjarige bestaan van de vereniging. Vierhonderd kuub zand wordt voor de gelegenheid gestort op het Stadhuisplein, dat vier dagen lang wordt omgetoverd tot het Eindhovense strand.
Lees meer »
Verenigingen net op tijd met nieuw bestuur
4 september 2008 - Voor sommige verenigingen was het even zweten afgelopen zomer. Zou het nog lukken om voor september een nieuw bestuur te vinden? De meesten zijn er in geslaagd, maar het kostte soms bloed, zweet en tranen.
Lees meer »
Intermate swaffelt ‘Taj Mahal’
4 september 2008 - Als openingsstunt van de inschrijvingen voor de studiereis naar India bood studievereniging Intermate van Technische Innovatiewetenschappen (TIW) de mogelijkheid om een model van de Taj Mahal te swaffelen.
Foto: Rien Meulman
Lees meer »
Tropische en chemische studiereis voor Japie
4 september 2008 - Leden van Japie, de studievereniging van Scheikundige Technologie, maakten deze zomer een studiereis naar Brazilië. Op het programma stonden bezoekjes aan metropolen als São Paulo, Rio de Janeiro en Salvador. Ook bewonderden ze natuurfenomenen als de watervallen van Foz do Iguaçu. Uiteraard bezochten de scheikundigen ook chemische bedrijven.
De watervallen van Foz do Iguaçu.
Lees meer »
ISN/e zoekt mentors voor buitenlandse studenten
Lees meer »
Van de tap naar het lab
Lees meer »
Verkoop TU/e-fietsen blijft stabiel
Lees meer »
4 september 2008 - Wie oh wie woont er in deze Eindhovense studentenkamer? Dat is de vraag die Cursor elke week stelt aan een aantal willekeurige studenten. Deze week zijn dat Luc Broers en Huub Hovens (beiden derdejaars Biomedische Technologie), Marloes van Ballegooijen en Arjan van Engelen (zevende- en zesdejaars Werktuigbouwkunde). Zij bekijken de foto’s van deze studentenkamer en geven commentaar.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Monique Hendriks
Lees meer »
En hoe is het in Dubai?
4 september 2008 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »