spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Monique Hendriks

Deze week geen aflevering in de reeks Sleutelgat.
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Special Cursor 50 jaarSpecial Cursor 50 jaar
Engelse korfballers kunnen net niet tippen aan Nederlanders
29 april 2009 - Atilla-voorzitter Tom van Lochem is er nog wat hees van. Niet zozeer van het studentenkorfbaltoernooi an sich, maar wel van het feest dat daarbij hoorde. De 27ste editie van het Attila/Euflex tournament afgelopen weekend telde zo’n 230 deelnemers - uit Nederland, maar ook uit Groot-Brittannië, Duitsland en Finland.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Tafeltennissers uit heel Europa naar Eindhoven
29 april 2009 - Studerende tafeltennissers uit Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland en Tsjechië komen 9 en 10 mei naar het Studentensportcentrum in Eindhoven voor het studenten tafeltennistoernooi. Tafeltennisvereniging TAVERES tekent voor de organisatie van de 34ste editie van haar jaarlijkse toernooi.
Lees meer »
FacFest: faculteitsbandjes tonen muzikaal talent
29 april 2009 - Muzikaal talent blijkt wijdverbreid aan de TU/e. Veel faculteiten hebben een bandje binnen hun gelederen. Zes van die faculteitsbandjes tonen dinsdagavond 12 mei hun muzikale talenten tijdens het FacFest, een initiatief van de Europese Week Eindhoven.
Lees meer »
TU/e’ers in race studentenverkiezing
Lees meer »
ID viert verjaardagsfeestje Blind.iD!
Lees meer »
Asterix viert lustrum met baanwedstrijd
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Monique Hendriks
Lees meer »
En hoe is het in Concepción?
29 april 2009 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »