spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Erik Roebroek
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Lichteffecten en tokkelen bij lustrum
  23 september 2010 - Studievereniging Van der Waals van Technische Natuurkunde bestaat een halve eeuw en dit laten de leden niet onopgemerkt voorbijgaan. De aftrap van de festiviteiten is op dinsdag 28 september om 15.30 uur in de aula van het Auditorium.
  Lees meer »
  Schip ahoy!
  23 september 2010 - Gewapend met steekwapen, een doek met een doodshoofd erop en een winkelwagentje -eh, een piratenboot- promootten leden van studievereniging Protagoras van Biomedische Technologie afgelopen dinsdag hun introkamp. De introductie op de vereniging is 1, 2 en 3 oktober.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Squadra Veloce viert dubbel feestje
  23 september 2010 - De Eindhovense Studenten Triathlon en Wielren Vereniging Squadra Veloce had afgelopen weekend dubbel feest. Het triathlongedeelte is in 1990 opgericht en in 2000 het wielergedeelte. Dit tien- en twintigjarig bestaan werd zaterdag gevierd met een ‘reunie-toertocht’ door Eindhoven en omgeving, waaraan zo’n 35 leden en oud-leden meededen. Op twee lekke banden na verliep de tocht vlekkeloos.
  Foto | Rien Meulman
  Lees meer »
  Wakker worden met gratis koffie
  23 september 2010 - Zet vijf euro in drie uur tijd om in zoveel mogelijk geld. Deze opdracht kregen studenten die de minor Entrepreneurship en Innovation volgen.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Kleren van het lijf
  23 september 2010 - Het studentenleven staat bol van de tradities. Zo ook tijdens de wisseling van besturen bij studieverenigingen.
  Bij Thor (Electrical Engineering) bestormen nieuwe bestuursleden de faculteitskroeg Walhalla. Ze worden flink tegengewerkt en de kleren worden zelfs van het lijf gescheurd.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  23 september 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Als de kat van huis is…’: de beste muizenvangmethode.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Erik Roebroek
  Lees meer »
  En hoe is het in Singapore?
  23 september 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »