spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Myrthe Buijs
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Bier zorgt voor bloed
  30 september 2010 - Wie donderdag 23 september op het TU/e-terrein was, kan het haast niet gemist hebben. Op het grasveld voor het Auditorium verzamelden zich die middag de borrelaars van de studieverenigingen en het ESC. Met de kreet ‘Eindhoven geeft bloed’ probeerden de organisatoren zoveel mogelijk bloeddonoren te werven voor de Stichting Sanquin. De opbrengst van de drankverkoop ging naar de Stichting voor Zeldzame Bloedziekten (SZB).
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Slopestyle en Big air in de sneeuw
  30 september 2010 - Twee TU/e-studenten hebben afgelopen weekend meegedaan aan het eerste NSSK Indoor voor snowboarders en skiërs in Zoetermeer. Yves Florack (masterstudent Industrial Design) en Patrick Schoenmakers (masterstudent Werktuigbouwkunde) deden met drie andere leden van de vereniging Avalanche Boarders mee aan de wedstrijd.
  Yves Florack doet een ‘Boned Indy’ tijdens de Big air
  Lees meer »
  Studenten verzorgen barbecue voor daklozen
  30 september 2010 - Studentenvereniging ESC en de gemeente Eindhoven hebben ervoor gezorgd dat tientallen daklozen dinsdag 28 september eten kregen.
  Foto | Rien Meulman
  Lees meer »
  Race of the Classics
  30 september 2010 - De 23ste editie van de Race of the Classics wordt van 3 tot 10 april 2011 gehouden. Opnieuw wordt er een Eindhovens team samengesteld om mee te doen aan deze studentenrace op klassieke zeilschepen. De route voert van Rotterdam via Oostende naar het Engelse Ramsgate en eindigt in IJmuiden en Amsterdam. Studievereniging Industria (Technische Bedrijfskunde) houdt op 7 oktober om 16.30 uur een informatieborrel in verenigingsruimte The Villa in het Paviljoen.
  Lees meer »
  OV-chipklachten aangepakt
  Lees meer »
  Te veel huur?
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  30 september 2010 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Ik zeg altijd maar Zoo, want dat is korter dan dierentuin…’: het beste huisdier voor studenten.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Myrthe Buijs
  Lees meer »
  En hoe is het in New York?
  30 september 2010 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »