spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Erik Roebroek
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  Eindhovense studenten actief in de sneeuw
  20 januari 2011 - Driehonderd Nederlandse studenten doen van 20 tot en met 24 januari mee aan het wintersport evenement Snowevent in Oostenrijk. De meer geoefende snowboarders en skiërs kunnen van 11 tot en met 20 maart hun hart ophalen tijdens het Nederlandse Studenten Snow Kampioenschap (NSSK) in het Franse Risoul.
  Beeld van het NSSK in 2010.
  Lees meer »
  Isis vreest voor voortbestaan door dreiging sluiten ijsbaan
  20 januari 2011 - Studentenschaatsvereniging Isis vreest voor haar voortbestaan, nu de gemeente plannen heeft om het IJssportcentrum Eindhoven te sluiten. De hoorzitting over de bezuinigingsplannen was dinsdagavond.
  Lees meer »
  Taaluitwisseling bij T!NT
  20 januari 2011 - In koppels elkaars taal leren; dat is het idee van de ‘Intercambio’ die ontmoetingsvereniging T!NT op woensdag 2 februari geeft. Iedereen die een taal wil leren of verbeteren, en ook iemand wil helpen om een taal te leren, kan zich opgeven. De avond begint met een maaltijd.
  Lees meer »
  Veiliger koffie en thee drinken
  20 januari 2011 - Je niet meer branden aan een te hete kop koffie of thee. Dit effect heeft de Safety Heat Cup, een speciale beker die masterstudenten Innovation Management Luc Peulen, Rob Oudehand en Kevin Broecks hebben ontworpen. Vooral ouderen kunnen baat hebben bij de vinding, die bij een interne competitie de Management of Product Development Award kreeg.
  De Safety Heat Cup.
  Lees meer »
  Elke maand een nieuwe pin-up van Don Quishoot
  20 januari 2011 - De Eindhovense Studenten Hockeyvereniging Don Quishoot maakte vorig jaar foto’s voor een kalender. Het resultaat daarvan- een kalender gevuld met ludieke beelden van hockeyers, keepers en bestuursleden- ligt er nu.
  Enkele leden van hockeyvereniging Don Quishoot in de sauna
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  20 januari 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van: ‘De Q is van kuukske’: de lekkerste koffiekoekjes.
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Erik Roebroek
  Lees meer »
  En hoe is het in Zaragoza?
  20 januari 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »