spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Bram van Gessel
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  “De Icehawks zijn mijn topteam”
  24 maart 2011 - Studenten IJshockey Vereniging Icehawks bestaat dit jaar 25 jaar. De Eindhovense ijshockeyers vieren dat met een lustrumtoernooi waaraan ook oud-leden meedoen. Naast het 25-jarig bestaan is er nog een reden voor een feestje: de Icehawks zijn afgelopen weekend voor het eerst in veertien jaar weer kampioen geworden in de studentendivisie van de Nederlandse IJshockey Bond.
  Het team van de Icehawks.
  Lees meer »
  “We hebben de Ferrari onder de zweefvliegtuigen”
  24 maart 2011 - De Zweefvliegclub Eindhovense Studenten (ZES) presenteerde vorige week haar nieuwe aanwinst, de HPH 304C. In het Auditorium werd het zweefvliegtuig getoond aan studenten en medewerkers.
  Foto | Bart van Overbeeke
  Lees meer »
  Studenten protesteren nogmaals tegen langstudeerdersboete
  24 maart 2011 - Een groep die zichzelf betitelt als ‘Studenten in actie’ heeft studenten opgeroepen om ‘voor de laatste keer’ te demonstreren tegen de langstudeerdersboete die staatssecretaris Zijlstra wil invoeren. De demonstratie staat gepland voor 29 maart in Den Haag. De Werkgroep kabinetsplannen die de studentenactie van begin dit jaar aan de TU/e coördineerde, is niet van plan om deze actie weer net zo breed onder de aandacht te brengen.
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  24 maart 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Cafetariatocht met SuperString’: de beste cafetaria van Eindhoven!
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Bram van Gessel
  Lees meer »
  En hoe is het in Sydney?
  24 maart 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »