spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Clmn

Columnist:
Diana Koenraadt
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
  De klok rond mountainbiken bij Aquabest
  12 mei 2011 - Een groep fanatieke mountainbikers -onder wie enkele TU/e’ers, TU/e-alumni en TNO-medewerkers- hebben een 24 uurs-mountainbikewedstrijd georganiseerd. De LakeBike24 Challenge wordt 11 en 12 juni verreden bij evenemententerrein Aquabest. Onder de deelnemers bevinden zich twee wereldkampioenen.
  De organisatie van LakeBike24: v.l.n.r. Irene Kaashoek, Harm van Leeuwen, Rinse Tjeerdsma, Gillis Hommen en Marco den Ouden.
  Lees meer »
  Geen topklassering Eindhovense lopers
  12 mei 2011 - Het gezamenlijke loopteam van de TU/e en Fontys is er bij de Batavierenrace op 7 mei niet in geslaagd om de derde plaats van vorig jaar te benaderen. Het Eindhovense team werd in de universiteitscompetitie zevende van de tien deelnemende teams. Winnaar was de Groningse combinatie RUG - Hanzehogeschool.
  Sfeerbeeld van de Batavierenrace 2011. Foto | Batavierenrace
  Lees meer »
  Sporters van het jaar 2010 gehuldigd
  12 mei 2011 - Ruth van der Meijden, Nard van der Sanden en de middenploeg dames van Thêta zijn tijdens het sportgala in de Zwarte Doos uitgeroepen tot sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar 2010. De Eindhovense Studenten Sport Federatie organiseerde de verkiezing en het gala.
  Ruth van der Meijden (links).
  Lees meer »
  Constudentenbond
  Da ge’t moar wit (sinds 2010)
  12 mei 2011 - Denk als een Innovator; laat andere mensen het vuile werk voor je doen. Cursor gaat voor je op pad om de beste keus te zoeken, zodat het studentenleven in Eindhoven nog wat aangenamer wordt: de ConStudentenBond. Deze keer onder het mom van ‘Nu het zo warm is, lijkt de zomervakantie niet zo ver meer’ een paar opties die je alvast doen dromen over een heerlijke vakantie!
  Lees meer »
  Clmn
  Columnist van de week: Diana Koenraadt
  Lees meer »
  En hoe is het in Taipei?
  12 mei 2011 - Werkervaring opdoen bij een architectenbureau in Londen. Kennismaken met het studentenleven in het Zweedse Uppsala. Zonne-energieproducten ontwikkelen in Cambodja.
  Een stage of onderzoek in het buitenland levert een schat aan ervaringen op. Cursor laat studenten aan het woord over hun belevenissen.
  Lees meer »