spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF

  Odyssee: pareltjes uit de TU/e-zee

  26 mei 2011 - Pareltjes waren het. Regelrechte pareltjes, die ‘gewoon’ op ons werkterrein voor het oprapen liggen. Dat maakte de Odyssee, die eind vorige week twee avonden lang in totaal ruim 450 mensen liet rondzwerven over de TU/e-campus, zo bijzonder.
  Wat gebeuren er een hoop spannende dingen aan onze universiteit en wat hadden de kunstenaars, wetenschappers en Studium Generale dit mooi verpakt ter ere van 55 jaar TU/e.
  Voor wie er niet bij was: het twitterverslag van @tuecursor.


  De thuiskomst in Vertigo.
  Lees meer »
  OASE: bron van onderwijsinformatie
  26 mei 2011 - Op 31 mei krijgt het onderwijsinforma-tiesysteem voor studenten en docenten een nieuwe naam: DLWO wordt OASE. De naamsverandering valt samen met een mijlpaal in de integratie van de afzonderlijke systemen Studyweb, Owinfo, Vubis en Outlook.
  Lees meer »

  Faculteiten worstelen met bezuinigingseis CvB
  “Personeel naar huis sturen, dat gaan we dus niet doen”

  26 mei 2011 - De faculteiten hebben een zware dobber aan de bezuinigingen die het College van Bestuur van hen en de diensten vraagt voor de komende jaren. Twee scenario’s moesten worden aangeleverd: één voor een totale besparing van 12 miljoen en één voor 17 miljoen. Elke faculteit kent hierbij specifieke problemen en knelpunten. Begin mei moesten de plannen klaar zijn en half juni wil het CvB het totaalplaatje rond hebben. Cursor sprak met drie directeuren bedrijfsvoering over hoe zij deze moeilijke exercitie hebben aangepakt.


  Lees meer »