spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
 
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
‘Imperium’ toont de schaduwzijden van de macht
6 september 2007 - In 1993 trad de Catalaanse theatergroep La Fura Dels Baus al eens op in het Beursgebouw in Eindhoven. Toen trok het spektakel niet veel toeschouwers. Dat is nu wel anders: de eerste optredens in het Parktheater zijn uitverkocht. La Fura Dels Baus is dan ook niet het eerste het beste gezelschap: het is spectaculair, fysiek, heftig, een mix van techniek, acrobatiek en special effects.
Lees meer »
‘Een soort van mooi’: gluren door het sleutelgat
6 september 2007 - De jongen: “Wij zorgen niet zo goed voor onszelf als wij alleen zijn. Da’s hard om te zeggen, maar het is wel zo. Daarom zegt zij dat ik goed moet eten en zeg ik tegen haar dat zij zich geen zorgen moet maken. Dat ze mooi is en lief. En intelligent. Soort van intelligent. We zorgen voor elkaar. Da’s misschien geen liefde, maar het is wel gelijkwaardig.”
Beeld uit ‘Een soort van mooi’. Foto: Phile Deprez
Lees meer »
‘Muziek en buitenfilms openen filmseizoen De Zwarte Doos
6 september 2007 - De start van het nieuwe culturele seizoen wordt in filmhuis De Zwarte Doos onder meer gevierd met de vertoning van de film ‘Cashback’ in de open lucht. Voorafgegaan door muziek van dj-collectief Bralwerk. Dit gebeurt op donderdag 6 september vanaf 17.00 uur. De muziek en film zijn gratis.
Lees meer »