spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Verliefdheid en de liefde voor wiskunde
18 oktober 2007 - “Er zijn opvallend veel overeenkomsten tussen verliefdheid en de liefde voor de wiskunde. Beide zijn absoluut, totaal en ongeneeslijk. En beide maken blind.” Zo begint dr.ir. Kees van Overveld, multifunctioneel natuurkundige met veel verschillende functies aan de TU/e, zijn inleiding op de voorstelling ‘Met een schoolbord en een krijtje’. Deze productie van theatergroep Adhoc staat op donderdag 18 en vrijdag 19 oktober in het Gaslab.
Lees meer »
Ruim baan voor muzikaal TU/e-talent
18 oktober 2007 - “De TU/e is meer dan alleen onderzoek en onderwijs en dat ‘meer’ willen we graag laten zien. Dus hebben we een mooie, eenmalige mix gemaakt van muzikale TU/e-talenten”, vertelt drs. Joost van den Brekel, secretaris van de Faculty Club, over het lustrumconcert op zondag 28 oktober.
Ralph Rousseau Meulenbroeks speelt Franse chansons op zijn viola de gamba.
Lees meer »
Pan’s Labyrinth
18 oktober 2007 - De werkelijkheid kan gruwelijker kan zijn dan je ergste nachtmerries. Dat was het uitgangspunt van de Mexicaanse filmregisseur Guillermo del Toro voor Pan’s Labyrinth. Het idee zat al in zijn hoofd voor hij zijn eerste speelfilm Cronos (1993) maakte, de realisatie liet tot 2006 op zich wachten. Het resultaat staat als een huis , met drie Oscars, die voor beste art direction, camera en make-up.
Lees meer »
Agenda
Pecha Kucha in Gaslab
Lees meer »
Agenda
Romantische bestseller
Lees meer »
Agenda
JW Roy in het Brabants
Lees meer »
Agenda
Doe mee met Wikipedia
Lees meer »