spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Hungry planet: food for thought
8 november 2007 - Stal de inhoud van je kast, koelkast en kelder uit op de keukentafel en maak eens een inschatting van wat er in je huishouden in een week aan levensmiddelen doorheen gaat. Ongetwijfeld een heel ander plaatje dan dat van een gezin aan de andere kant van de wereldbol. ‘Food for thought’, dacht ook de Amerikaanse fotojournalist Peter Menzel. Voor het project ‘Hungry planet: what the world eats’ fotografeerde hij dertig gezinnen over de hele wereld met hun levensmiddelen voor een week.
Familie in Duitsland.
Lees meer »
Visueel bedrog en andere lichtkunst tijdens tweede Glow
8 november 2007 - De eerste editie van Glow was met ruim vijftigduizend bezoekers zo’n succes, dat meteen duidelijk was dat dit internationale lichtkunstfestival in Eindhoven een vervolg moest krijgen. Van 9 tot en met 18 november zijn onder het motto ‘Sealed Spaces’ op verschillende plaatsen in de stad ruim twintig lichtkunstwerken te zien.
Lees meer »
Cabaretiers draaien proef in Parktheater
8 november 2007 - Verschillende bekende en iets minder bekende cabaretiers en stand-up comedians draaien een weekend lang proef in het Eindhovense Parktheater. Daar vindt vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november voor de tweede keer het Cabaret & Comedy Weekend plaats.
Lees meer »
Agenda
Pharoahe Monch
Lees meer »
Agenda
Ex Drummer
Lees meer »
Agenda
Stille kracht van heavy metal
Lees meer »
Agenda
Musical Jonas
Lees meer »