spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Bram van Gessel

Cursor in PDF formaatCursor als PDF
Loterij studievereniging levert 400 euro op
6 maart 2008 - Om te promoten dat er een studiereis naar Brazilië wordt georganiseerd, heeft studievereniging T.S.V. ‘Jan Pieter Minckelers’ van Scheikundige Tecnologie, 3 maart een loterij gehouden. Voor één euro maakte je kans op een van de twee gesigneerde voetballen of een van de vijf paar entreekaarten voor de wedstrijd Helmond Sport- RKC Waalwijk.
Een van de gesigneerde ballen voor het goede doel. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Twee winnaars bij Japie moordspel
6 maart 2008 - Na weken van medestudenten opwachten en constant beducht zijn op achtervolgers, was het deze week dan zover. Het Japie moordspel van T.S.V. Jan Pieter Minckelers, de studievereniging van Scheikundige Technologie, is ten einde. Luuk Spijkers en Niels Brankaert wisten het langste ‘in leven’ te blijven.
Lees meer »
Zondagmiddagconcert Quadrivium goed bezocht
6 maart 2008 - De optredens van Ralph Rousseau Meulenbroeks op zijn viola da gamba en van sopraan Caroline Spanjaard waren belangrijke publiekstrekkers op het zondagmiddagconcert op de TU/e. Eindhovens Studentenmuziek Gezelschap Quadrivium hield het concert 2 maart in de Blauwe Zaal in het Auditorium.
Ralph Rousseau Meulenbroeks. Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
TU/e grijpt naast prijzen op NK beleidsdebatteren
6 maart 2008 - Het merendeel van de deelnemers op het NK beleidsdebatteren was TU/e-student, toch gingen de eerste en tweede prijs naar andere universiteiten. Irene Veldkamp en Jeroen Veldhoen van de TU/e brachten het tot de halve finale. Studentenvereniging SSRE hield 1 maart het NK in het Auditorium.
Wanda Klein van debatclub Bonaparte uit Amsterdam aan het woord. Foto:Rien Meulman
Lees meer »
Basiscursus Nordic Walking
Lees meer »
6 maart 2008 - Wie woont er in deze kamer? Deze vraag stelt Cursor wekelijks aan een aantal willekeurige studenten op de campus. Deze week een analyse van Tom Nijhuis (tweedejaars student Technische Wiskunde), Ivo van der Linden en Sander Leemans (respectievelijk vijfdejaars en tweedejaars student Technische Informatica) en van Renze Evenhuis en Ruud van Ginneken (beiden vijfdejaars student Bouwkunde). Zij bekeken twee foto’s van deze Eindhovense studentenkamer en gaven commentaar.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Bram van Gessel
Lees meer »
En hoe is het in Parijs?
6 maart 2008 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »
Expositie Cheops in stadskantoor
Lees meer »
Starters switchen snel
Lees meer »
Slapend rijk
Lees meer »
Studenten gezocht voor bijles
Lees meer »
Alle finalisten muziekconcours bekend
Lees meer »
In rok en japon naar het Van Abbe Museum
Lees meer »