spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
Cursor in PDF formaatCursor als PDF
“Je moet een tentamenperiode tot in de details regelen”
5 juni 2008 - Hij heeft de touwtjes graag in handen maar 6 juni moet hij ze dan toch echt loslaten. Gerard Picavet (73) neemt die dag afscheid van zijn taak als Coördinator Externe Surveillanten. Zeventien jaar lang heeft de gepensioneerde kapitein zijn mensen geïnstrueerd en gecontroleerd met maar één doel: de omstandigheden van de tentamens perfectioneren.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »

Eindhoven hoofdstad studentensport

Steeds meer (ex)topsporters werkzaam voor Studentensportcentrum

5 juni 2008 - Op de vijftigste editie van het Groot Nederlandse Studenten Kampioenschap in Delft haalden Eindhovense studenten afgelopen weekeinde de eerste plaats. Daarmee lijkt het doel van de Technische Universiteit en Fontys Hogescholen bereikt. Eindhoven is de hoofdstad van de Nederlandse studentensport. Wim Koch, voormalig topvolleyballer en directeur van het Studentensportcentrum, verklaart het succes.
Lees meer »
‘Politiek blijft voor mij een soort zwarte magie’
5 juni 2008 - Natuurkundige Robbert Dijkgraaf heeft geen politieke ambities maar bepleit graag dat er meer geld naar onderwijs en onderzoek gaat. Hoe kan dat het beste gebeuren? Een gesprek met de nieuwe president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).
Robbert Dijkgraaf
Lees meer »
De week van/René
5 juni 2008 - René Besseling zit in de symposiumcommissie van studievereniging Protagoras van BMT. Zijn stage in Leuven heeft hij speciaal voor het symposium van woensdag een weekje verzet.
Lees meer »