spacer.png, 0 kB
Volg Cursor via Twitter Volg Cursor via Facebook Cursor RSS feed
spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB


Columnist:
Monique Hendriks

Cursor in PDF formaatCursor als PDF

Eindhovense studenten winnen GNSK

5 juni 2008 - Eindhoven mag zich Groot Nederlands Studenten Kampioen 2008 noemen. Honderdtachtig Eindhovense studenten haalden afgelopen weekeinde de titel binnen in Delft. Nijmegen werd tweede, Groningen eindigde als derde.
Lees meer »
Asterix-leden voorop tijdens eigen baanwedstrijd
5 juni 2008 - Twee leden van de Eindhovense Studenten Atletiek Vereniging Asterix hebben een eerste plaats behaald op onderdelen van hun eigen baanwedstrijd. De zevende editie van deze wedstrijd werd vrijdagavond 30 mei gehouden op sportpark De Hondsheuvels.
Foto’s: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Stadsdiner schuilt onder partytent
5 juni 2008 - Carpaccio met pijnboompitten als voorgerecht, een hoofdgerecht met pasta en als toetje twee bolletjes ijs. Dat stond op het menu tijdens het Stadsdiner van Studentenvereniging E.S.C op donderdag 29 mei. In totaal schoven 380 studenten voor vijf euro aan op het Catharinaplein in Eindhovense centrum. Live muziek was er van onder andere Batiste & David.
Foto: Bart van Overbeeke
Lees meer »
Meijer en Ter Haar Romeny de beste
5 juni 2008 - Studenten Biomedische Technologie hebben prof. dr. Bert Meijer en prof. dr. ir. Bart ter Haar Romeny vorige week uitgeroepen tot respectievelijk beste bachelor- en beste masterdocent 2008.
Lees meer »
Demos viert feest op ‘Stratum’
5 juni 2008 - Studentenvereniging Demos pakt vanavond, 5 juni, op Stratumseind uit met een gratis festival. Op het plein voor café Playerz staan drie bands op het podium. De vereniging verwacht ‘enkele duizenden bezoekers’ op haar feestje want de club bestaat 45 jaar.
Lees meer »
Erasmus Universiteit wint Nootuitgang
Lees meer »
Nationale Marketing Scriptieprijs voor Tilburg
Lees meer »
Groningse golfers verslaan Eindhovenaren
Lees meer »
TU/e-er tweede in finale softwarewedstrijd
5 juni 2008 - Félienne Hermans, zesdejaars studente Technische Informatica op de TU/e, is tweede geworden in de landelijke finale van de softwarewedstrijd Imagine Cup. Ze vormde met Kenny Meesters (Universiteit van Tilburg) en Hans Loomans (Fontys Eindhoven) een team.
Lees meer »
5 juni 2008 - Wie woont er in deze kamer? Deze vraag stelt Cursor wekelijks aan een aantal willekeurige studenten op de campus. Deze week een analyse van Guido Smeets en Jos Peeters (respectievelijk achtstejaars en zevendejaars student Technische Informatica) en van Rob Jansen en Joost Velterop (beiden zesdejaars student Biomedische Technologie). Zij bekeken twee foto’s van deze Eindhovense studentenkamer en gaven commentaar.
Lees meer »
What's up?

Columnist van de week: Monique Hendriks
Lees meer »
En hoe is het in Beijing?
5 juni 2008 - Studenten van de TU/e gaan steeds vaker voor hun studie naar het buitenland. Voor stage of voor het verrichten van onderzoek, omdat het verplicht is of omdat ze het leuk vinden. Cursorlezers kunnen iedere week over de schouder van een TU/e-student in het buitenland meekijken.
Lees meer »